+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646  35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

EDI u VAPIANO

EDI u VAPIANO

Početno stanje

Kvaliteta, svježina i transparentnost temelj su vrlo uspješnog VAPIANO koncepta ” fresh casual dining “. Mnogi VAPIANO restorani čak proizvode vlastitu tjesteninu, tijesta za pizze, umake, preljeve i slatkiše koristeći samo svježe sastojke.

Pazeći da su ti sastojci dostupni kada je to potrebno, i u dovoljnim količinama, iziskuje velike administrativne i organizacijske napore u nabavi robe. Zbog brzog rasta tvrtke, uskoro je postalo jasno da su napori potrebni za narudžbe na papiru stalno u porastu. Prema tome, potreba za automatiziranim komunikacijskim procesima je povećana.

EDI u VAPIANO kao tajno oružje

Uvođenje novog ERP sustava i blagajne od strane ERP softvera Delegate Group-e u 2017. godini bila je izvrsna prilika za VAPIANO da promijeni svoj prethodni pristup nabavi robe. EDITEL-ova EDI platforma eXite savršeno je rješenje za VAPIANO jer ima integrirano EDI sučelje za Delegate ERP sustav.

To tvrtki VAPIANO omogućuje povezivanje svih poslovnih partnera putem jedne veze. Osim toga, sve poslovne informacije mogu se automatski obrađivati u Delegate sustavu. To je bila polazna točka za Electronic Data Interchange (EDI) u VAPIANO-u. Narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV) i matični podaci artikla (PRICAT) sada se mogu jednostavno i učinkovito razmjenjivati u stvarnom vremenu. Nakon početne pilot faze u 2017-oj, EDI se uspješno koristi u 55 VAPIANO restorana u Njemačkoj i u pet restorana u Austriji.

Zahvaljujući EDI-ju, redoslijed procesa i sinkronizacija glavnih podataka sada su potpuno automatizirani, što je znatno olakšalo nabavu robe u VAPIANO-u. Smanjenjem ručnih unosa, također uštedimo znatnu količinu vremena u našim restoranima. Yann Gourdin, IT Junior Expert za aplikacije i procese

Neograničene mogućnosti

EDI platforma eXite može se koristiti u mnogo različitih svrha, posebno u vrlo zahtjevnoj industriji hrane i pića. Pored standardiziranih vrsta poruka, mogu se primijeniti i prilagođena rješenja. Jedan primjer je elektronički “plan isporuke” koji je nedavno stvoren za VAPIANO Austrija. To daje specifičnim restoranima detaljne informacije o vremenu isporuke. Povezivanje novih dobavljača i poslovnih partnera u sustav je intuitivno i brzo. EDITEL podržava VAPIANO s namjenskim uslugama upravljanja i prilagođenom pomoći po potrebi. Postupno će se dodavati dodatni restorani.

Prednosti zahvaljujući EDI-u u VAPIANO-u

  • Standardizirani, laki i učinkoviti procesi narudžbe
  • Trenutne informacije o inventaru zahvaljujući elektroničkim otpremnicama
  • Ispravni i ažurirani glavni podaci o artiklu
  • Jednostavna povezanost poslovnih partnera na nacionalnoj i međunarodnoj razini
  • Implementacija prilagođenih rješenja koja odgovaraju VAPIANO-ovim potrebama
  • Podrška i pomoć poslovnim partnerima prije, za vrijeme i nakon uvođenja EDITEL-ovih usluga

VAPIANO

2002. godine, kada je uveden inovativni pristup “fresh casual dining“ otvaranjem prvog VAPIANO restorana u Hamburgu, uvedena je nova kategorija lanca restorana. Uspješni koncept brzo se proširio diljem svijeta. Danas, postoje ukupno 216 VAPIANO restorana u 33 zemlje na 5 kontinenata, a tvrtka i dalje raste. U Austriji, VAPIANO trenutno ima 15 restorana, od kojih je sedam u Beču, što ga čini gradom s najvećim brojem VAPIANO restorana.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.