+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 99 39 62 020
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 68 97 128

EDITEL je prošao reviziju norme ISAE 3402 Tip II

Reviziju norme ISAE 3402 Tip II je provela neovisna revizorska tvrtka Ernst & Young, a uključila je pregled funkcioniranja postupaka osiguranja kvalitete za sve usluge koje se pružaju klijentima: sigurnost, razvoj softvera (upravljanje promjenama) kao i međunarodnu podršku korisnicima usluga.

Tvrtka koja se bavi ispitivanjem sigurnosti mreža testirala je ove godine EDITEL-ovu mrežu na sigurnosnu otpornost od upada izvana.

EDITEL-ova mreža je ispunila sve ISAE 3402* Type II zahtjeve.

EDITEL je još jednom prošao reviziju ISAE 3402 Type II, i to uspješno. Ovu je reviziju provela EY, neovisna tvrtka za reviziju i savjetovanje, koja klijentima tvrtke daje sigurnost da ima besprijekorne interne procese. Revizija je uključivala provjeru adekvatnosti osiguranja kvalitete za sve usluge koje se pružaju klijentima: sigurnost i operativni rad aplikacija, kvaliteta razvoja softvera (upravljanje promjenama), međunarodne usluge podrške i, prvi put ove godine, provedba zahtjeva GDPR-a.

Izvještaji Type I (tip 1) uključuju provjeru kontrolne dizajna, a izvještaji Type II (tip 2) uključuju i praktičnu provjeru učinkovitosti kontrolnih aktivnosti tijekom razdoblja od šest mjeseci, što znači još detaljnije i strože ocjenjivanje.

Zadovoljavajući sve uvjete za ISAE 3402* Tip II kontrolu, tvrtka i njeni klijenti sada imaju konkretan dokaz da je cijeli sustav interne kontrole učinkovit i siguran te da se kontinuirano prati i poboljšava.

*ISAE (International Standard on Assurance Engagements) 3402 je međunarodno priznata norma za sustave unutarnjih kontrola.

Uspješno implementirana norma ISAE 3402 Type II naglašava naše napore za visokom učinkovitošću i sigurnošću kada je u pitanju naš portfelj usluga. Peter Franzmair, direktor EDITEL-a

 

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.