+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 99 39 62 020
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 68 97 128

EDITEL Journal 1-18

Dobre stvari učiniti još boljima

Editel Journal

Kao pružatelj EDI usluga, bez sumnje je, da je naša omiljena tema pričati ljudima o velikim potencijalima elektroničke razmjene podataka i kako će se poslovni procesi poboljšati kada se tvrtke prebace na automatizaciju. Pa ipak, najljepša stvar za nas je vidjeti kada zajednički napori daju stvarne rezultate i kada tvrtke imaju koristi od EDI procesa za svoje korporativne strategije, kratkoročno i dugoročno. Jedan od primjera među mnogima je naš dugogodišnji klijent Meggle / Rajo Slovačka, čija elektronička distribucijska mreža obuhvaća tri zemlje i uključuje njihovog logističkog partnera DACHSER. DESADV to omogućuje!

Ponekad je napraviti promjenu najbolji izbor. C.S. CARGO, stručna logistička tvrtka, nedavno je konsolidirala svoju EDI infrastrukturu kako bi svoje procese učinila još transparentnijom i učinkovitijom. I često su pioniri ti koji imaju pozitivan učinak na cijelu industriju, kao što je slučaj kod poznate austrijske tvrtke za preradu mesa Wiesbauer.

Kao i uvijek, zadovoljstvo nam je pružiti podršku svim našim klijentima u svakom od njihovih projekata, te također i obavijestiti naše čitatelje o svemu.

 

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.