+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 99 39 62 020
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 68 97 128

EDITEL – TELEDIN

EDITEL i TELEDIN udružuju snage i formiraju snažnu ekspertizu u automobilskoj industriji

Isporuke točno-na-vrijeme, fleksibilnost, inovacija i kratki vremenski odaziv najvažniji su pokretači suvremene automobilske industrije. To dovodi do snažne potražnje za kvalitetnom, pouzdanom isporukom i transparentnim logističkim procesima. Odlučujuća konkurentska prednost je dobro koordinirana elektronička i standardizirana razmjena logističkih informacija (EDI) među proizvođačima automobila i njihovim dobavljačima (TIER 1-3).

EDITEL i TELEDIN, dva vodeća pružatelja EDI-ja u Srednjoj i Istočnoj Europi, sada su povezali svoja znanja i iskustva kako bi tvrtkama ponudili prepoznatljivu stručnost EDI-ja tijekom tri desetljeća. To je značajan korak naprijed u širenju svojih mogućnosti pružanja naprednih EDI rješenja za automobilsku i prerađivačku industriju u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Direktor međunarodnih operacija EDITEL-a Tibor Šata čvrsto vjeruje u ovu suradnju i novi potencijal koji će ovaj projekt donijeti.

Zahvaljujući našoj suradnji, postojeći i budući klijenti će imati koristi od više od 30 godina iskustva u EDI-ju, u kombinaciji s najsuvremenijim EDI rješenjima”. Jiří Tomášek, direktor tvrtke Teledin, se slaže: “Radujemo se novim mogućnostima za suradnju s EDITEL-om kako bismo stvorili nove uzbudljive projekte i pomogli našim postojećim korisnicima da unaprijede svoje EDI poslovanje.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.