Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

18.11.2016

Boso: Zaokruženi proces EDI razmjene - od e-Narudžbe do e-Računa

Zbog potreba sa suvremenim poslovanjem, tvrtka Boso d. o. o. prije nekoliko godina u svoje je poslovanje uvela elektroničku razmjenu podataka - EDI. „Prilikom uvođenja odmah smo planirali zaokružiti ciklus tako da danas sa ponosnom možemo reći da smo osim e-Narudžbi i e-Otpremnica uveli i e-Račune. Uz pomoć našeg partnera, proces uvođenja od testiranja do produkcije bio je vrlo brz i uspješan. Ulazni podaci koje primamo kroz e-Otpremnice značajno ubrzavaju proces prijema robe te smo na ovaj način u istom vremenu postigli značajno bolje rezultate prijema robe što uključuje veću točnost i ubrzanje. EDI računom kojim automatski u sustav zaprimamo sve potrebne podatke za obradu, osigurala nam je siguran prijem i znatno bržu i točniju obradu računa. Nakon uspješne implementacije ove poruke sa nekoliko najvažnijih poslovnih partnera, u ovoj godini planiramo navedenu razmjenu zaokružiti i sa nekim drugim dobavljačima“, rekao je Mihovil Stanić, Izvršni direktor društva.

Ukratko

  • Implementacija potpuno automatiziranog procesa primanja i slanja EDI dokumenata
  • Jedno sučelje za sve poslovne partnere
  • Usluge koje pruža Panteon Plus:
    • EDI komunikacija putem rješenja e-SERVICE™
    • EDI integracija kao upravljana EDI usluga
    • Usluge savjetovanja
BOSO EDI

O BOSO d. o. o.

Boso_Logo

BOSO d. o. o.  je trgovačko poduzeće sa sjedištem u Vinkovcima, osnovano 1990. godine. Osnovna djelatnost je trgovina na malo i mjenjački poslovi, ali godine razvoja dovele su do širenja djelatnosti te je poduzeće Boso razvilo i nekoliko sestrinskih poduzeća: STANIĆ, PEKAR i EKO-STOČAR. Tvrtka danas zapošljava preko 1000 zaposlenika u više od 170 prodajnih objekata. Poduzeće Boso je članica grupe Narodni trgovački lanac (NTL). BOSO d. o. o. svoju budućnost vidi u daljnjem razvoju trgovine, otvaranju novih objekata, povećanju konkurentnosti, istraživanju tržišta, maksimalnom zadovoljenju potreba i želja potrošača, te zapošljavanju mladih kadrova koji trebaju preuzeti veliku ulogu u budućnosti, a u čemu će veliku pomoć i ulogu činiti EDI razmjena podataka i naš partner koji nas u tome podržava.

www.boso.hr