Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

13.04.2017

Data Management kao konkurentska prednost

BVL studija - EDITEL Novosti

Pritisak troškova, individualizacija i složenost pojavili su se u vrhu 15 trendova koje su nedavno identificirali u sveobuhvatnoj studiji tvrtke BVL. Drugi trendovi s visokim prioritetom uključuju digitalizaciju poslovnih procesa, transparentnost lanca stvaranja vrijednosti, kao i sve više umreženih procesa. Prema studiji, povećana digitalizacija ima značajan utjecaj na upravljanje lancem opskrbe i logistike. Iz toga slijedi da digitalna stručnost i ispravno rukovanje podacima otvaraju velike mogućnosti za bilo koji posao. Međutim, kako bi se iskoristile te prilike, tvrtke moraju biti spremne za inovaciju i preuzimanje rizika u području IT-a, što se u konačnici svodi na ispravno rukovanje podacima i u skladu s utvrđenim poslovnim praksama.

Da bi to postigli, tvrtkama je potreban intuitivan pristup svim IT stvarima, kako na razini glavnih tema tako i na razini menadžmenta. Osim toga, potrebni resursi moraju biti osigurani i zaposlenici moraju biti osposobljeni na odgovarajući način. Tehnologije kao što je EDI - elektronička razmjena podataka imaju sposobnost svladati sve veću složenost tokova robe, povećati produktivnost i zadovoljiti specifične zahtjeve klijenta.

https://logistiktrends.bvl.de