Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

03.05.2016

Digitalno upravljanje objektima i e-Računi

ISS

Nema više ručnog posla

ISS je kompanija za upravljanje objektima. Cilj je usavršiti svoje svakodnevne procese u korist svih svojih klijenata i svih svojih grana poslovanja, i to od aerodroma i cateringa do tehničkih usluga. ISS danas prima približno 3,000 računa od svojih glavnih dobavljača i to elektronički umjesto na papiru.

Mi nudimo usluge za objekte različitim industrijama i na raznim poslovnim područjima, zbog čega imamo jako kompleksnu strukturu koja uključuje podružnice i poslovne partnere. Upravljanje ulaznim računima od svih tih poslovnih partnera uzimalo je previše vremena te je bilo podložno greškama. Sada kada je sve automatizirano, više ne moramo ništa skenirati, provjeravati ručno niti ručno unositi podatke u ERP. Zahvaljujući ovakvom pristupu, smanjio se obujam rada za naše računovodstvo za približno pola radnog tjedna. To je sve što je bilo potrebno kako bi pokazali našem osoblju prednosti ovog rješenja.

Harald Denk, IT direktor ISS-a

Laka i brza implementacija

S tehničke strane, ISS se oslanja na stručnu potporu pružatelja EDI usluga EDITEL-a: “Integrirali smo sve podatke o računima u naš poslovni ERP sustav za ISS i sve poslovne partnere, što nam omogućava ne samo razmjenu informacija nego i da ih obradimo bez greške. Svi podaci su preneseni putem EDI platforme, koj eXite®a osigurava prijenos podataka u realnom vremenu. Također postoji opcija lakog dodavanja dodatnih poslovnih partnera u kasnijoj fazi.” kaže Bjorn Neumann, voditelj projekta u EDITEL-u. ISS planira spojiti više poslovnih partnera na sustav u nadolazećim mjesecima. Zaključno Harald Denk kaže: “Već sada je naš proces s računima učinkovitiji. Sljedeći logičan potez je uključivanje što više poslovnih partnera je moguće.”

Ukratko

 • EDI za usluge upravljanja objektima
 • Jedno sučelje za sve poslovne partnere
 • Implementacija elektroničkog i potpuno automatiziranog procesa primanja i slanja računa
 • Jedno sučelje za sve poslovne partnere
 • Implementacija projekta u roku tri mjeseca
 • Usluge koje pruža EDITEL:
  • EDI komunikacija putem eXite®-a
  • EDI integracija kao upravljana EDI usluga
  • Usluge savjetovanja

O ISS Facility Services

ISS nudi svoje usluge diljem Austrije i ima 12 podružnica te ukupno 7,500 zaposlenih, što ih čini jednim od najvećih austrijskih poslodavaca. U 2014. prodaja je dosegla 211 milijuna eura. U svijetu ISS zapošljava 510,000 ljudi u više od 50 zemalja, a u 2014. su ostvarili ukupnu prodaju u iznosu od 10 milijardi eura.