Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

16.02.2016

e-biz konferencija 2016

Panteon Plus i ove će godine sudjelovati na e-biz konferenciji, odnosno konferenciji o elektroničkom poslovanju. Teme konferencije su: uvođenje e-poslovanja (elektroničkih transakcija) u gospodarstvo, sigurnost poslovanja i zaštita, te prikaz tehnologije potrebne za realizaciju elektroničkih isprava (npr. elektronički potpis, elektronički dokumenti), arhiviranje i sustave plaćanja. Osim toga, obraditi će se norme za sadržaj i načine razmjene dokumenata, interoperabilnost, rješenja i iskustva naših tvrtki s e-poslovanjem (npr. Supply Chain, praćenje sljedivosti kod lijekova, hrane,..), eRačun, eTrgovina, itd. Osim problema uvođenja elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničke trgovine (eCommerce) u gospodarstvu, prikazati će se i rješenja za upravu eUprava (eGovernement), eZdravstvo (eHealth) i eObrazovanje (eLearning, eIndeks) kao i obveze vezene za zaštitu osobnih podataka.

Naši djelatnici Ivana Gregorić i Tibor Šata predstaviti će rješenja koje tvrtka Panteon Plus nudi na našem tržištu a posebice rješenja vezana za e-Račune i e-Arhivu. Ne samo u teoriji, već će prikazati kako su neki korisnici uveli ovaj vid poslovanja u svoje poslovne procese. Vjerujemo da ćemo svojim sudjelovanjem značajno pridonijeti uspjehu i ove konferencije. Pozivamo Vas da nam se pridižite i svojim prisustvom uveličate i osnažite ovaj važan događaj bez kojeg je e-Poslovanje u Hrvatskoj danas nezamislivo.