Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

06.06.2016

e-Račun kao PDF

Editelova rješenja koje nudi Panteon Plus omogućavaju elektroničko fakturiranje na nekoliko načina. Pored uobičajene razmjene e-Računa putem EDI sustava (slanje EDI datoteka između partnera), elektroničko fakturiranje moguće je i pomoću korištenja PDF-a. To je posebno dobar izbor za tvrtke koje izdaju velik broj računa za mnogo manjih klijenata. Na taj način, tvrtka izdavatelj na potpuno isti način svoje e-Račune mogu slati svim vrstama partnera na isti način i putem istog sustava:

  • EDI datoteka (npr. XML)
  • PDF Račun

Uz elektronički račun, podaci iz računa, bez obzira na format (npr. EDIFACT, CSV, XML) izvoze se iz ERP sustava tvrtke te se pretvaraju u PDF koji tako postaje PDF e-Račun. PDF e-Račun može se prilagoditi potrebama i zahtjevima svakog pojedinog korisnika. Osim toga, postoji i mogućnost dodavanja e-Potpisa (PKI) kao i arhiviranje računa na siguran način. PDF e-Računi šalju se na e-mail primatelja ili se mogu preuzeti sa web-portala (uz korištenje sigurne veze). Osim osnovnih funkcionalnosti, moguće je osigurati dodatne funkcionalnosti kao što je vremenska oznaka, povezivanje sa drugim EDI dokumentima, ispravnost podataka, upravljanje te različite analize koje pomažu osigurati siguran proces fakturiranja. Naravno, Panteon Plus svim svojim korisnicima osigurava sigurno i od revizije provjereno arhiviranje računa u EDITEL arhivi. EDITEL Arhiva u skladu je sa svim zakonima i propisima Europske Unije. (PICTURE) Prednosti PDF fakturiranja:

  • Uštede na troškovima ispisa, obrade i poštarine
  • Automatizirani proces slanja računa
  • Isto sučelje (kao i za velike EDI trgovinske partnere)
  • Revizijski provjereno