Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

13.04.2018

EDITEL Adria 6. poslovni doručak u Istri

Kako bi se još više približio svojim korisnicima i partnerima, EDITEL je svoj 6. poslovni doručak ovaj put napravio u Istri u resortu Stancija Meneghetti, u vlasništvu renomirane vinarije Meneghetti.

Aktualna tema, e-Računi i digitalno arhiviranje - prilika za smanjenje troškova, okupila je predstavnike naših tvrtki partnera EBA-e i Login-a te tvrtki i hotelskih lanaca s područja Istre:

Agrokoka-Pula, Maistra i Valamar Riviera.

Kako bi zainteresiranim sudionicima predstavili međunarodno iskustvo i snagu EDITEL-a, predstavljeni su zakonski preduvjeti te rješenja i prakse u svim zemljama u kojima EDITEL neposredno posluje.

EDITEL-ova Deloitte certificirana eArhiva, marketinškog imena TrustIT, dostupna je kao Cloud rješenje ili kao softver za lokalnu instalaciju kod korisnika, omogućavajući sve funkcionalnosti kao i Cloud rješenje.

Demonstracija funkcionalnosti i mogućnosti rješenja EDITEL eArhive TrustIT postigla je pun učinak te su se sudionici aktivno uključili u komentiranje i rješavanje nedoumica koje imaju.

Funkcionalnosti poput pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosna rješenja, mogućnosti dodjeljivanja različitih prava po korisniku istaknuli su kao vrlo bitne i zahvalili se na mogućnosti da to vide u praksi prije nego donesu odluku o odabiru načina korištenja eArhive.

EDITEL rješenje eArhiva TrustIT primjer je dobre prakse u više zemalja, a mnoge poznate tvrtke u Hrvatskoj također su izrazile zanimanje za njezino korištenje.

Galerija slika

6. poslovni doručak
6. poslovni doručak

Linkovi i preuzimanja