Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

13.04.2018

EDITEL Adria 6. poslovni doručak u Istri

Kako bi se još više približio svojim korisnicima i partnerima, EDITEL je svoj 6. poslovni doručak ovaj put napravio u Istri u resortu Stancija Meneghetti, u vlasništvu renomirane vinarije Meneghetti.

Aktualna tema, e-Računi i digitalno arhiviranje - prilika za smanjenje troškova, okupila je predstavnike naših tvrtki partnera EBA-e i Login-a te tvrtki i hotelskih lanaca s područja Istre:

Agrokoka-Pula, Maistra i Valamar Riviera.

Kako bi zainteresiranim sudionicima predstavili međunarodno iskustvo i snagu EDITEL-a, predstavljeni su zakonski preduvjeti te rješenja i prakse u svim zemljama u kojima EDITEL neposredno posluje.

EDITEL-ova Deloitte certificirana eArhiva, marketinškog imena TrustIT, dostupna je kao Cloud rješenje ili kao softver za lokalnu instalaciju kod korisnika, omogućavajući sve funkcionalnosti kao i Cloud rješenje.

Demonstracija funkcionalnosti i mogućnosti rješenja EDITEL eArhive TrustIT postigla je pun učinak te su se sudionici aktivno uključili u komentiranje i rješavanje nedoumica koje imaju.

Funkcionalnosti poput pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosna rješenja, mogućnosti dodjeljivanja različitih prava po korisniku istaknuli su kao vrlo bitne i zahvalili se na mogućnosti da to vide u praksi prije nego donesu odluku o odabiru načina korištenja eArhive.

EDITEL rješenje eArhiva TrustIT primjer je dobre prakse u više zemalja, a mnoge poznate tvrtke u Hrvatskoj također su izrazile zanimanje za njezino korištenje.

Galerija slika

6. poslovni doručak
6. poslovni doručak