Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

03.03.2017

EDITEL Adria drugi poslovni doručak – nastavak uspješne prakse

U prezentacijskoj dvorani Almeria centra, EDITEL Adria održala je drugi Poslovni doručak. Na poslovnom doručku naši partneri i korisnici u opuštenoj atmosferi dobili su neka nova saznanja, a s kolegama iz drugih tvrtki razmijenili su ideje i iskustva te saznali više o poslovnoj praksi koja će im pomoći kod njihovih aktivnosti. Ideja da ovo bude mjesto na kojem se povremeno okupljamo kako bismo zajednički našli rješenja za neke zajedničke probleme, pokazala se odličnom .

Na EDITEL Adria poslovnom doručku sudjelovali su predstavnici nekoliko značajnih tvrtki iz Hrvatske: Carlsberg Croatia, Fokuspharm, Gavrilović / Diona, Kraš, M SAN Grupa i Saponia / Kandit / Koestlin / Maraska, a sve je medijski popratio poslovni časopis IN Store.

Tema drugog EDITEL Adria poslovnog doručka bila je razmjena PDF e-Računa. U uvodnom dijelu govorili smo o definiciji PDF e-Računa, zakonskoj podlozi, stanju na tržištu i praksi u drugim zemljama. EDITEL Adria kao dio grupacije EDITEL koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji i njegove široke partnerske mreže u drugim zemljama ima veliko iskustvo u razmjeni PDF e-Računa u zemljama članicama EU.

U nastavku smo prezentirali naše rješenje za razmjenu PDF e-Računa koje podržava sve oblike slanja i primanja. Rješenje je prilagođeno poslovanju u Hrvatskoj, ali i poslovanju sa zemljama članicama EU. e-Arhiva kao bitan dio cjelokupnog procesa je velika snaga našeg rješenja. Prilagođena je svim oblicima i veličinama poslovnih subjekata, a sigurnosni standardi društva EDITEL jamče da ovo rješenje za arhiviranje zadovoljava kriterije revizija (pravna usklađenost u skladu s Direktivom EU-a 2010/45/EU, što potvrđuje i revizorska tvrtka Deloitte). Osiguran je i pristup e-Arhivi prilikom poreznog nadzora.

Kroz razgovore na kraju i pitanja / odgovore, prisutni su potvrdili da su zadovoljni viđenim te iskazali interes za detaljnijom prezentacijom sa nama u njihovim poslovnim prostorima.