Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

28.06.2017

EDITEL Adria treći poslovni doručak – Digitalno poslovanje s drogerijama

Na poslovnom doručku sudjelovali su predstavnici dm–drogerie markt i BIPE kao predstavnici drogerije te njihovi dobavljači: Procter & Gamble, Atlantic Trade, Mondelez Zagreb, Vitakraft HOBBY PROGRAM, Aurora kozmetika, Labud, Domus Nobilis, te naš partner Panteon Group, a sve je medijski popratio poslovni časopis IN Store.

Tema trećeg EDITEL Adria poslovnog doručka bilo je Digitalno poslovanje s drogerijama. U uvodnom dijelu govorili smo o procesima u EDI poslovanju, specifičnostima i zahtjevima dm-a i BIPE, te se ponovno dotaknuli uvijek aktualne teme slanja e-Računa, njegovoj zakonskoj podlozi, stanju na tržištu i praksi u drugim zemljama. EDITEL Adria kao dio grupacije EDITEL koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji i njegove široke partnerske mreže u drugim zemljama ima veliko iskustvo u razmjeni e-Računa u zemljama članicama EU.

Kroz diskusiju u nastavku druženja predstavili su se sudionici poslovnog doručka i iznijeli njihova iskustva i izazove u EDI poslovanju. Opet najčešća tema je bio e-Račun te e-Arhiva kao bitan dio cjelokupnog procesa. Ukratko smo predstavili našu e-Arhivu koja je prilagođena svim oblicima i veličinama poslovnih subjekata, a sigurnosni standardi društva EDITEL jamče da ovo rješenje za arhiviranje zadovoljava kriterije revizija (pravna usklađenost u skladu s Direktivom EU-a 2010/45/EU, što potvrđuje i revizorska tvrtka Deloitte). Osiguran je i pristup e-Arhivi prilikom poreznog nadzora.

Galerija slika