Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

28.06.2017

EDITEL Adria treći poslovni doručak – Digitalno poslovanje s drogerijama

Na poslovnom doručku sudjelovali su predstavnici dm–drogerie markt i BIPE kao predstavnici drogerije te njihovi dobavljači: Procter & Gamble, Atlantic Trade, Mondelez Zagreb, Vitakraft HOBBY PROGRAM, Aurora kozmetika, Labud, Domus Nobilis, te naš partner Panteon Group, a sve je medijski popratio poslovni časopis IN Store.

Tema trećeg EDITEL Adria poslovnog doručka bilo je Digitalno poslovanje s drogerijama. U uvodnom dijelu govorili smo o procesima u EDI poslovanju, specifičnostima i zahtjevima dm-a i BIPE, te se ponovno dotaknuli uvijek aktualne teme slanja e-Računa, njegovoj zakonskoj podlozi, stanju na tržištu i praksi u drugim zemljama. EDITEL Adria kao dio grupacije EDITEL koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji i njegove široke partnerske mreže u drugim zemljama ima veliko iskustvo u razmjeni e-Računa u zemljama članicama EU.

Kroz diskusiju u nastavku druženja predstavili su se sudionici poslovnog doručka i iznijeli njihova iskustva i izazove u EDI poslovanju. Opet najčešća tema je bio e-Račun te e-Arhiva kao bitan dio cjelokupnog procesa. Ukratko smo predstavili našu e-Arhivu koja je prilagođena svim oblicima i veličinama poslovnih subjekata, a sigurnosni standardi društva EDITEL jamče da ovo rješenje za arhiviranje zadovoljava kriterije revizija (pravna usklađenost u skladu s Direktivom EU-a 2010/45/EU, što potvrđuje i revizorska tvrtka Deloitte). Osiguran je i pristup e-Arhivi prilikom poreznog nadzora.

Galerija slika

Linkovi i preuzimanja