Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

24.11.2017

EDITEL Austrija - Novi direktor

EDITEL Austrija: Novi direktor od siječnja 2018.

Mag. Gerd Marlovits

(Beč, 30. studenoga 2017.) Od siječnja 2018 godine, Gerd Marlovits je novi direktor EDITEL Austrije, nasljednik Petera Franzmaira koji ide u mirovinu nakon više od 30 godina rada posvećenog elektroničkoj razmjeni podataka (EDI-ju). Gerd Marlovits radi u EDITEL-u već 15 godina, a njegov prethodni položaj bio je direktor marketinga i prodaje s jedinom punomoći.

"Gerd Marlovits poznaje EDI poslovanje iznutra. Tijekom cijele svoje karijere znatno je pomogao razviti i oblikovati našu tvrtku, kombinirajući iskustvo i dosljednost s duhom inovativnosti koje su nam potrebne. Uvjeren sam da će s njim na vrhu, tvrtka EDITEL, nastaviti svoj uspješan put, nudeći najbolje EDI usluge našim klijentima ", rekao je Peter Franzmair.

Peter Franzmair je na izvršnim pozicijama tijekom cijele svoje karijere, počevši od voditelja projekta za EDI, a potom od 2002. godine kao nositelj punomoći u EAN Austriji (potom GS1 Austriji). Kada je 2008. godine osnovana EDITEL Austrija kao podružnica GS1 Austrije, Peter Franzmair prihvatio je položaj glavnog direktora. Uz svoju dugogodišnju profesionalnu strast, EDI, g. Franzmair je također radio kao voditelj ECR-a tijekom ranih dana inicijative ECR između 1996. i 2000. godine. Također, više od 20 godina bio je glavni urednik novina tvrtke GS1 Info otkako je prvi put objavljen 1986. Pod njegovim vodstvom, EDITEL se razvio i postao vodeći pružatelj EDI usluga u srednjoj i istočnoj Europi.

EDITEL Grupa sa sjedištem u Beču ima i druge podružnice u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Hrvatskoj, s ukupno više od 100 zaposlenika širom svijeta. Zahvaljujući našim tvrtkama i prodajnim partnerima, EDITEL-ove usluge EDI, dostupne su u 20 zemalja te ih koristi 15.000 tvrtki u mnogim industrijama.