Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

24.01.2017

EDITEL je prošao reviziju norme ISAE 3402 Tip II

ISAE 3402

Reviziju je provela neovisna revizorska tvrtka Ernst & Young, a uključila je pregled funkcioniranja postupaka osiguranja kvalitete za sve usluge koje se pružaju klijentima: sigurnost, razvoj softvera (upravljanje promjenama) kao i međunarodnu podršku korisnicima usluga. 

Tvrtka koja se bavi ispitivanjem sigurnosti mreža testirala je ove godine EDITEL-ovu mrežu na sigurnosnu otpornost od upada izvana.

EDITEL-ova mreža je ispunila sve ISAE 3402* Type II zahtjeve.

Izvještaji Type I (tip 1) uključuju provjeru kontrolne dizajna, a izvještaji Type II (tip 2) uključuju i praktičnu provjeru učinkovitosti kontrolnih aktivnosti tijekom razdoblja od šest mjeseci, što znači još detaljnije i strože ocjenjivanje.

Zadovoljavajući sve uvjete za ISAE 3402* Tip II kontrolu, tvrtka i njeni klijenti sada imaju konkretan dokaz da je cijeli sustav interne kontrole učinkovit i siguran te da se kontinuirano prati i poboljšava.

*ISAE (International Standard on Assurance Engagements) 3402 je međunarodno priznata norma za sustave unutarnjih kontrola.

Uspješno implementirana norma ISAE 3402 Type II naglašava naše napore za visokom učinkovitošću i sigurnošću kada je u pitanju naš portfelj usluga.

Peter Franzmair, direktor EDITEL-a