Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

04.06.2018

EDITEL Journal 1-18

Dobre stvari učiniti još boljima

Kao pružatelj EDI usluga, bez sumnje je, da je naša omiljena tema pričati ljudima o velikim potencijalima elektroničke razmjene podataka i kako će se poslovni procesi poboljšati kada se tvrtke prebace na automatizaciju. Pa ipak, najljepša stvar za nas je vidjeti kada zajednički napori daju stvarne rezultate i kada tvrtke imaju koristi od EDI procesa za svoje korporativne strategije, kratkoročno i dugoročno. Jedan od primjera među mnogima je naš dugogodišnji klijent Meggle / Rajo Slovačka, čija elektronička distribucijska mreža obuhvaća tri zemlje i uključuje njihovog logističkog partnera DACHSER. DESADV to omogućuje!

Ponekad je napraviti promjenu najbolji izbor. C.S. CARGO, stručna logistička tvrtka, nedavno je konsolidirala svoju EDI infrastrukturu kako bi svoje procese učinila još transparentnijom i učinkovitijom. I često su pioniri ti koji imaju pozitivan učinak na cijelu industriju, kao što je slučaj kod poznate austrijske tvrtke za preradu mesa Wiesbauer.

Kao i uvijek, zadovoljstvo nam je pružiti podršku svim našim klijentima u svakom od njihovih projekata, te također i obavijestiti naše čitatelje o svemu.