Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

20.11.2017

EDITEL-TELEDIN

EDITEL i TELEDIN udružuju snage i formiraju snažnu ekspertizu u automobilskoj industriji

Teledin

Isporuke točno-na-vrijeme, fleksibilnost, inovacija i kratki vremenski odaziv najvažniji su pokretači suvremene automobilske industrije. To dovodi do snažne potražnje za kvalitetnom, pouzdanom isporukom i transparentnim logističkim procesima. Odlučujuća konkurentska prednost je dobro koordinirana elektronička i standardizirana razmjena logističkih informacija (EDI) među proizvođačima automobila i njihovim dobavljačima (TIER 1-3).

EDITEL i TELEDIN, dva vodeća pružatelja EDI-ja u Srednjoj i Istočnoj Europi, sada su povezali svoja znanja i iskustva kako bi tvrtkama ponudili prepoznatljivu stručnost EDI-ja tijekom tri desetljeća. To je značajan korak naprijed u širenju svojih mogućnosti pružanja naprednih EDI rješenja za automobilsku i prerađivačku industriju u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Direktor međunarodnih operacija EDITEL-a Tibor Šata čvrsto vjeruje u ovu suradnju i novi potencijal koji će ovaj projekt donijeti. "Zahvaljujući našoj suradnji, postojeći i budući klijenti će imati koristi od više od 30 godina iskustva u EDI-ju, u kombinaciji s najsuvremenijim EDI rješenjima". Jiří Tomášek, direktor tvrtke Teledin, se slaže: "Radujemo se novim mogućnostima za suradnju s EDITEL-om kako bismo stvorili nove uzbudljive projekte i pomogli našim postojećim korisnicima da unaprijede svoje EDI poslovanje".