Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

20.11.2017

EDITEL-TELEDIN

EDITEL i TELEDIN udružuju snage i formiraju snažnu ekspertizu u automobilskoj industriji

Teledin

Isporuke točno-na-vrijeme, fleksibilnost, inovacija i kratki vremenski odaziv najvažniji su pokretači suvremene automobilske industrije. To dovodi do snažne potražnje za kvalitetnom, pouzdanom isporukom i transparentnim logističkim procesima. Odlučujuća konkurentska prednost je dobro koordinirana elektronička i standardizirana razmjena logističkih informacija (EDI) među proizvođačima automobila i njihovim dobavljačima (TIER 1-3).

EDITEL i TELEDIN, dva vodeća pružatelja EDI-ja u Srednjoj i Istočnoj Europi, sada su povezali svoja znanja i iskustva kako bi tvrtkama ponudili prepoznatljivu stručnost EDI-ja tijekom tri desetljeća. To je značajan korak naprijed u širenju svojih mogućnosti pružanja naprednih EDI rješenja za automobilsku i prerađivačku industriju u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Direktor međunarodnih operacija EDITEL-a Tibor Šata čvrsto vjeruje u ovu suradnju i novi potencijal koji će ovaj projekt donijeti. "Zahvaljujući našoj suradnji, postojeći i budući klijenti će imati koristi od više od 30 godina iskustva u EDI-ju, u kombinaciji s najsuvremenijim EDI rješenjima". Jiří Tomášek, direktor tvrtke Teledin, se slaže: "Radujemo se novim mogućnostima za suradnju s EDITEL-om kako bismo stvorili nove uzbudljive projekte i pomogli našim postojećim korisnicima da unaprijede svoje EDI poslovanje".