Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

01.06.2016

Hrvatska tvrtka M San grupa d.d. širi EDI razmjenu na više od 100 kupaca

Hrvatska tvrtka M SAN Grupa d.d. jedna je od najvećih IT tvrtki u Hrvatskoj, specijalizirana za distribuciju računalnog hardvera, softvera i potrošačke elektronike: "Vaša pametna logistika".

Misija je M SAN Grupe biti inovativna i "pametna" logistika na usluzi svojim partnerima. Suvremeni način poslovanja i ritam života, bez obzira na svu tehnologiju i neprestani razvitak ne osigurava nikome niti savršenstvo, niti nepogrešivost, niti prednost na tržištu. Jedino što je sigurno jesu sve brže promjene, promjene koje je sve teže pratiti, predvidjeti i preduhitriti.

Prateći nove trendove u suvremenoj , pravovremenoj i točnoj dostavi (opskrbi) robe našim klijentima (partnerima), M SAN grupa je započela projekt povezivanja sa nekoliko stotina naših klijenata. Osim povezivanja putem EDI podataka (informacija) s najvećim klijentima na tržištu, pokrenuli smo projekt razmjene EDI podataka sa svim ostalim klijentima. Naš plan je, do kraja 2017. godine, aktivno poslovati s više od 300 klijenata iz Hrvatske i drugih zemalja u kojima poslujemo. U skladu s tim, podaci koje ćemo razmjenjivati nisu samo uobičajeni poput narudžbi, dostavnica ili faktura nego i izvješća o zalihama, izvješće o prodaji i slično. Povezivanjem sa nekoliko stotina klijenata, EDI će nam osigurati bolje praćenje zaliha, nabave i isporuke robe, što će na kraju osigurati bolje upravljanje zalihama i financijama.

www.msan.hr

MSAN Graphic