Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

18.11.2016

Inovativno rješenje u automobilskoj industriji

Podružnica tvrtke Panasonic Automotive Industrial Systems Europe, nalazi se u Češkoj. Kada je riječ o stvaranju tehničkih preduvjeta za automatiziranu razmjenu podataka elektroničkim putem (Electronic Data Interchange - EDI) sa svojim poslovnim partnerima, ova tvrtka je pravi pionir. To je prva češka automobilska tvrtka koja koristi IBM Sterling B2B Integrator rješenje.

Prvobitno je tvrtka planirala nadograditi svoj integrirani poslovni sustav, no nakon dubinske analize ispostavilo se da bi ova nadogradnja bila vrlo komplicirana i skupa, što je rezultiralo da Panasonic izabere novo rješenje - IBM Sterling B2B Integrator sa pružateljem EDI usluga - EDITEL. EDITEL stručnjaci su bili uključeni u provedbu projekta. Oni su osigurali da migracija sustava bude učinkovita i bezbolna. Jan Molnár, voditelj projekta u EDITEL Češka, komentirao je uspješnost projekta: "IBM Sterling B2B Integrator omogućuje tvrtkama sigurno integriranje složenih B2B procesa koji uključuju različite poslovne partnere. Ovo rješenje je posebno dobar izbor za automobilsku industriju i njene brojne B2B zahtjeve integracije jer omogućuje jednostavno povezivanje poslovnih partnera uz istodobno osiguranje visoke razine transparentnosti za procese nabave. Narudžbe, otpremnice, fakture i mnogi drugi poslovni dokumenti mogu biti razmijenjeni na siguran i automatizirani način uz praćenje cijelog procesa (svih koraka poslovnog procesa). Osim toga, svi dokumenti mogu biti obrađeni u vlastitom ERP sustavu. "

Ukratko

  • Migracija sa GENTRAN servera na IBM Sterling B2B Integrator
  • Povezivanje sa 10 vodećih poslovnih partnera u češkoj automobilskoj industriji.
  • Uvođenje više od 20 EDI poruka za upravljanje poslovima logistike (uključujući narudžbe, račune, otpremnice, promjene narudžbe i odgovor na narudžbu)

O tvrtki Panasonic Automotive System

Panasonic Automotive Systems Češka d. o. o je tvrtka za proizvodnju i razvoj smještena u Pardubicama u Češkoj. Tvrtka je član Panasonic Industrial and Automotive System grupe i predstavlja bazu razvoja i proizvodnje unutar Europe, Bliskog istoka i Afrike. Tvrtka pruža napredna rješenja i proizvode u područjima zabave i informiranja, pogonskih sklopova i naprednog sustava pomoći u vožnji - ADAS (Advanced Driving Assistance Systems), kao što su audio navođenje i stražnja parkirna kamera klijentima poput Audi, Daimler, Ford, GM, Honda, Porsche, Renault, Suzuki, Toyota, VW. Tvornica danas zapošljava više od 1.300 ljudi, te je osim toga dobila tri nagrade za najboljeg poslodavca u regiji.

http://business.panasonic.com/solutions-automotivesolutions