Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

12.12.2017

Iz prakse – Alpine

Cilj: povezivanje svih dobavljača s EDI-jem

Alpine Electronics

Ubrzavanje obrade narudžbi, poboljšanje kvalitete podataka, jednostavni i pouzdani podaci - to su samo neki od mnogih dobrih razloga zašto će Alpine Electronics sve više ovisiti o EDI-ju prilikom rada sa svojim dobavljačima u budućnosti. U Madžarskoj, tvrtka Alpine Electronics je počela razmjenjivati poruke s oko 20 dobavljača. Te poruke uključuju narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV) i inventarna izvješća (INVRPT). "Naš cilj je da se svi procesi dobavljača obavljaju elektroničkim putem,” rekla je Eva Varga-Borsath, stručnjak za logistiku Alpine Electronics Mađarske. Da bi postigao taj cilj, tvrtka Alpine Electronics pokrenula je inicijativu informiranja svojih dobavljača o EDI-ju, ohrabrujući ih da ga koriste. Ti napori započeli su na godišnjoj konferenciji u srpnju 2017., koja je, među ostalim, usmjerena na EDI i njezin glavni potencijal za povećanjem produktivnosti. EDITEL pomaže Alpine Electronics dijeleći svoje znanje i stručnost sa njima te osigurava da se dodatni dobavljači uvedu u sustav bez problema.

UKRATKO

 • Alpine je pokrenula inicijativu za razmjenu informacija o EDI-ju i njegovim brojnim prednostima prilikom rada sa svojim dobavljačima.
 • Glavne prednosti uključuju:
  • Smanjenje transakcijskih troškova za procese vezane uz logistiku
  • Poboljšava kvalitetu podataka
  • Ubrzava obradu narudžbi
  • Povećava transparentnost i sljedivost
 • Cilj: povezivanje svih dobavljača s EDI-jem
Alpine

O TVRTKI ALPINE ELECTRONICS INC

Alpine Electronics, japanska korporacija, jedna je od vodećih svjetskih proizvođača i pružatelja audio, navigacijskih i multimedijskih sustava za automobile. Uz ponudu uređaja s logom tvrtke, Alpine također proizvodi prilagođene proizvode za renomirane OEM poslovne partnere u automobilskoj industriji. Alpine je u svijetu prisutna s više od 50 podružnica i velikom mrežom proizvodnih pogona te istraživačkim i distribucijskim tvrtkama. Proizvodni pogon u Mađarskoj služi svim europskim zemljama.