Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

24.10.2018

Najnovija generacija eXite

Sigurna EDI budućnost s najnovijom generacijom eXite!

Da bismo osigurali sigurnu EDI budućnost za vašu tvrtku, obnovili smo eXite® i prilagodili ga najsuvremenijom EDI tehnologijom.

Radi se o kombinaciji stabilnosti i pouzdanosti za budućnost koju čini Electronic Data Interchange ili EDI, jedna od najpouzdanijih tehnologija opskrbnog lanca na tržištu.

Što možete očekivati od najnovije generacije eXite®?

  • MAKSIMALNU SIGURNOST I DOSTUPNOST

Certifikat ISAE3402 tipa II, dodatne sigurnosne opcije (prijava tokenom, model odobrenja itd.) i sigurnosnu infrastrukturu koju je naš tehnološki partner T-Systems osigurao, jamče maksimalnu sigurnost i dostupnost sada i u budućnosti.

  • BRŽE POVEZIVANJE NOVIH EDI PARTNERA

Zahvaljujući velikom broju industrijskih standarda, ERP adaptera i komunikacijskih kanala, u konačnici nema EDI partnera koji se ne mogu povezati putem eXite®. To čini proces povezivanja novih tvrtki i / ili EDI partnera brže nego ikad.

  • NOVI eXite® ONLINE PORTAL

Uključuje napredno pretraživanje i praćenje EDI transakcija na portalu prilgođenom korisnicima. Imat ćete cjelovit pregled vaših EDI operacija putem eXite®, dostupnog 24 sata dnevno.

  • POBOLJŠANI KONCEPT AUTORIZACIJE ZA JOŠ VIŠE TRANSPARENTNOSTI

Tražite li povećanu transparentnost ne samo za EDI stručnjake, već i za specijalizirane odjele u vašoj tvrtki? Naš novi model ovlaštenja s prilagođenim opcijama to omogućuje!

  • I JOŠ PUNO TOGA !

Tranzicija na novu eXite® generaciju će se odvijati u narednih 12 mjeseci. Iz tehničke perspektive, sve što će biti potrebno, je prenijeti vaš postojeći eXite® račun. Proces obično traje samo nekoliko minuta; brz je i jednostavan