Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

19.02.2018

Nova suradnja

Partnerska suradnja s firmom Ars Pantheon

Ars Pantheon je tvrtka koja je izrasla kao specijalizirana tvrtka za prodaju i stručnu korisničku podršku Pantheon ERP sustava. Tvrtka je 2004. godine postala prvi DataLab Pantheon partner u Hrvatskoj i od tada se neprekidno i fokusirano bavi Pantheonom. Tijekom godina su i nekoliko puta nagrađivani od strane principala kao podrška godine. Pantheon ERP sustav su implementirali kroz različite djelatnosti od trgovine, maloprodaje, raznih uslužnih djelatnosti, turizma, šumarstva i drvne industrije preko farmacije i prehrane pa do investicijskih kuća i banaka. S cjelokupnim iskustvom razvijaju tim i dalje te se trude biti što kvalitetniji i svestraniji u pružanju kvalitetnih i specifičnih rješenja korisnicima Pantheona.

PANTHEON ERP je poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća, s naglaskom na stabilnosti, naprednu funkcionalnost i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva. Postanite i vi njegov korisnik! Ars Pantheon ima sjedište u Zagrebu, te područje dokazano uspješnog djelovanja je upravo Hrvatska. Usluge koje obavljaju za njihove korisnike su ponuda, prodaja, implementacija, podrška, integracija s drugim rješenjima, izrada specifičnih rješenja, edukacija, a kako bi ERP program bio po mjeri i džepu svakog korisnika, ponuda sadrži i više verzija programa od kojih su najprodavanije ove:

  • Pantheon Small Business - Mikro tvrtke
  • Pantheon Enterprise - Male i srednje tvrtke
  • Pantheon Accounting - Računovodstva
  • Pantheon Manufacture – Proizvodnja