Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

07.11.2016

Panteon Plus na 2. FMCG Summitu u Zagrebu

Kako smo ranije najavili, Panteon Plus ove se godine predstavio na 2. FMCG Summitu, koji je održan 2. listopada 2016 g. u Zagrebu. FMCG Summit je konferencija namijenjena trgovini i robi široke potrošnje, odnosno svima koje zanimaju novosti i trendovi u tom segmentu. Na jednom se mjestu okupio velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki, koji su na konferenciji mogli čuti sve o trendovima i inovacijama unutar FMCG sektora.

Panteon Plus u svojoj je prezentaciji, u kratkim crtama, pojasnio kako EDI (elektronička razmjena podataka) uz korištenje samo nekoliko osnovnih EDI poruka kao što su eNarudžba i eOtpremnica, može pomoći u redovitoj i ispravnoj opskrbi robom. EDI razmjena osigurava da naručitelj uvijek može imati informaciju da li je roba koja je naručena zaista i dostupna te kada će i u kojoj količini biti isporučena. Na taj način u svakom trenutku, postoji točna informacija o robi koja je naručena čime se postiže optimalna nabava i pravovremeno punjenje robom.

Odlična organizacija i mjesto susreta za koje se nadamo da će postati tradicija – gotovo jednoglasno su se složili brojni sudionici i govornici drugog FMCG SUMMITA. Oko 400 sudionika i gotovo 20 govornika posjetilo je i odlično iskoristilo drugi FMCG SUMMIT u Zagrebu.

Galerija slika

Panteon Plus na 2. FMCG Summitu
Panteon Plus na 2. FMCG Summitu
2. FMCG Summit Zagreb
2. FMCG Summit Zagreb
Klaus Schaffer, EDITEL
Klaus Schaffer, EDITEL