Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

07.11.2016

Panteon Plus na 2. FMCG Summitu u Zagrebu

Kako smo ranije najavili, Panteon Plus ove se godine predstavio na 2. FMCG Summitu, koji je održan 2. listopada 2016 g. u Zagrebu. FMCG Summit je konferencija namijenjena trgovini i robi široke potrošnje, odnosno svima koje zanimaju novosti i trendovi u tom segmentu. Na jednom se mjestu okupio velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki, koji su na konferenciji mogli čuti sve o trendovima i inovacijama unutar FMCG sektora.

Panteon Plus u svojoj je prezentaciji, u kratkim crtama, pojasnio kako EDI (elektronička razmjena podataka) uz korištenje samo nekoliko osnovnih EDI poruka kao što su eNarudžba i eOtpremnica, može pomoći u redovitoj i ispravnoj opskrbi robom. EDI razmjena osigurava da naručitelj uvijek može imati informaciju da li je roba koja je naručena zaista i dostupna te kada će i u kojoj količini biti isporučena. Na taj način u svakom trenutku, postoji točna informacija o robi koja je naručena čime se postiže optimalna nabava i pravovremeno punjenje robom.

Odlična organizacija i mjesto susreta za koje se nadamo da će postati tradicija – gotovo jednoglasno su se složili brojni sudionici i govornici drugog FMCG SUMMITA. Oko 400 sudionika i gotovo 20 govornika posjetilo je i odlično iskoristilo drugi FMCG SUMMIT u Zagrebu.

Galerija slika

Panteon Plus na 2. FMCG Summitu
Panteon Plus na 2. FMCG Summitu
2. FMCG Summit Zagreb
2. FMCG Summit Zagreb
Klaus Schaffer, EDITEL
Klaus Schaffer, EDITEL
 

Linkovi i preuzimanja