Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

29.09.2016

Panteon Plus na 2. FMCG Summitu u Zagrebu

2. FMCG Summit, održati će se u Zagrebu 20.10.2016. u Hypo Centru. Na konferenciji će biti pokriven širok spektar tema i izazova s kojima se susreću sudionici tržišta robe široke potrošnje te prijedlozi kako ih riješiti. Osim toga biti će predstavljeni aktualni trendovi u FMCG industriji.

Obzirom da je elektroničko poslovanje jedan od važnih čimbenika uspješnog lanca opskrbe u FMCG industriji, tvrtka Panteon Plus, koja se bavi pružanjem usluga e-poslovanja, ove će se godine predstaviti te će sudjelovati kao jedan od sponzora.  Održati ćemo kratku prezentaciju o uslugama koje nudimo, zanimljivostima i praktičnim rješenjima, kao i novitetima u elektroničkoj razmjeni podataka posebice u FMCG segmentu.

Obzirom da je ovo prilika da se sretnete sa brojnim izlagačima i stručnjacima, saznate o novostima i aktualnim trendovima, pozivamo Vas da nam se pridružite 20. listopada 2016.g. u Hypo centru u Zagrebu.

Detaljne informacije o samoj konferenciji možete pronaći na službenoj stranici 

www.fmcg-summit.hr