Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

03.06.2016

Panteon Plus predavanje na e-biz 2016 konferenciji

e-biz - konferencija o elektroničkom poslovanju održana je i ove godine u ožujku. U sklopu teme o e-Računu, eArhivi i eTrgovini, Panteon Plus održao je prezentaciju o našim rješenjima i iskustvima iz drugih zemljama u kojima se već godina aktivno koriste i razmjenjuju e-Računi među poslovnim parterima. Kako eRačun ne može ispravno funkcionirati bez eArhive u sklopu prezentacije prikazano je naše rješenje za elektroničku arhivu, što su nužni uvjeti i parametri, funkcionalnosti sustava ali i zakonski preduvjeti da bi takovo rješenje bilo u skladu sa lokalnim ali i zakonima Europske Unije.

Na konferenciji su između ostaloga bile obrađene i druge teme vezane za elektroničko poslovanje posebice uvođenje e-poslovanja (elektroničkih transakcija) u gospodarstvo, sigurnost poslovanja i zaštita, kao i te prikaz tehnologija potrebnih za realizaciju elektroničkih isprava (npr. elektronički potpis, elektronički dokumenti), arhiviranje i sustave plaćanja. Obradile su se i norme za sadržaj i načine razmjene dokumenata, interoperabilnost, rješenja i iskustva naših tvrtki s e-poslovanjem (npr. Supply Chain, praćenje sljedivost kod lijekova, hrane,..).

Panteon Plus i EDITEL grupacija, godina pružaju podršku svojim partnerima kako bi uvedena rješenja bila upravo bila kreirana prema potrebama i zahtjevima naših korisnika. Na taj način osiguravamo optimalna rješenja i dugogodišnju uspješnu i kvalitetnu suradnju. Ukoliko želite prezentaciju naših rješenja obratite nam se sa povjerenjem. Prezentaciju rješenja možemo Vam poslati ili osobno predstaviti.

Galerija slika

Tibor Šata, Direktor Panteon Plus
Tibor Šata, Direktor Panteon Plus
Panteon Plus izložbeni prostor za vrijeme eBiz Konferencije
Panteon Plus izložbeni prostor za vrijeme eBiz Konferencije
Naše mlade snage
Naše mlade snage