Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

16.02.2016

Panteon Plus tim u većem broju

Voditelj tehničke podrške

Marko Korenić najnoviji je član naše tvrtke, a biti će zadužen za tehničku podršku našim korisnicima. U svojoj kratkoj poslovnoj karijeri ostvario značajne uspjehe u mnogim područjima a posebice vezanim za podršku korisnicima poslovnih rješenja. Osim toga, često je dolazio u susret sa potrebama za e-poslovanjem na strani korisnika. Iz svega toga, vjerujemo da će izuzetno doprinijeti radu našeg malog ali snažnog tima, a svim našim korisnicima pružiti svu potrebnu pomoć iz područja e-Poslovanja. Slobodno mu se obratite s povjerenjem.

Marko Korenić
Voditelj tehničke podrške
korenic(at)panteonplus.hr
T +385 1 379 4296
M +385 99 689 7128

Voditeljica ureda i marketinga

Marija Lunjek već je nekoliko mjeseci vrijedan član naše tvrtke. Osim vođenja ureda i svih poslova veznih za to, od nedavno, Marija nam se pridružuje i kao suradnik u marketing-u. Bogato radno iskustvo stečeno u različitim područjima rada, uvelike će nam pomoći u aktivnostima i provedbi planova na našem tržištu. Osim uvođenja e-Poslovanja u tvrtke, naš je cilj edukacija te informiranje tržišta o svim novostima u tom području.

Vjerujemo da će naš sada već zanimljiv i ne tako mali petero člani tim, svojim iskustvom, znanjem, a posebice željom za radom i učenjem, pomoći tvrtkama da uspješno uvedu sustave za e-Poslovanje u svoje tvrtke. Na taj način, svi ćemo zajedno napredovati i postati bolji i snažniji.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za nove EDI usluge, nova aktiviranja i proširenja ili su Vam potrebni savjeti vezani za e-Poslovanja, e-Računa, e-Arhiva, slobodno se obratite bilo kojem članu našeg tima, a posebice Božidaru, Ivani ili Marku. Svojim znanjem i iskustvom oni će Vam rado pomoći!

Marija Lunjek
Voditeljica ureda i marketinga
tajnistvo@panteonplus.hr
T +385 1 379 4296
M +385 98 346 260