Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

31.01.2017

Promjena imena

Panteon Plus završava razdoblje promjena u kojem je prešao u grupaciju EDITEL te od sada posluje pod novim imenom EDITEL Adria d.o.o.

Promjene su započele pretprošle godine, kada je tvrtku preuzeo EDITEL, koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji. EDITEL ima sjedište u Beču i svoje podružnice u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Turskoj i Hrvatskoj, ali isto tako i široku partnersku mrežu u drugim zemljama.

U prošloj godini smo na hrvatskom tržištu ponudili potpuni portfelj EDITEL usluga i nastavili pružati podršku uslugama našeg partnera, tvrtke Panteon Group. U 2016.-oj godini smo povećali broj korisnika za 26%, a godišnji promet za 20%. Pored toga smo proširili tim suradnika te se preselili u nove prostorije, a našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu sa proširenjem portfelja EDI usluga i drugih usluga elektroničkog poslovanja. Prema svim parametrima smo 2016. godinu završili veoma uspješno. U 2017. godini nastavljamo prema našem cilju, a to je postati vodeći pružatelj EDI usluga na našem tržištu.

Promjena imena u EDITEL Adria dala nam je nove energije kao najmlađoj članici grupacije EDITEL i veselimo se nastavku suradnje s postojećim i novim korisnicima.

I dalje nas pratite preko naše web stranice www.editel.hr ili nam se javite sa povjerenjem na naš novi email info(at)editel.hr.