Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

31.01.2017

Promjena imena

Panteon Plus završava razdoblje promjena u kojem je prešao u grupaciju EDITEL te od sada posluje pod novim imenom EDITEL Adria d.o.o.

Promjene su započele pretprošle godine, kada je tvrtku preuzeo EDITEL, koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji. EDITEL ima sjedište u Beču i svoje podružnice u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Turskoj i Hrvatskoj, ali isto tako i široku partnersku mrežu u drugim zemljama.

U prošloj godini smo na hrvatskom tržištu ponudili potpuni portfelj EDITEL usluga i nastavili pružati podršku uslugama našeg partnera, tvrtke Panteon Group. U 2016.-oj godini smo povećali broj korisnika za 26%, a godišnji promet za 20%. Pored toga smo proširili tim suradnika te se preselili u nove prostorije, a našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu sa proširenjem portfelja EDI usluga i drugih usluga elektroničkog poslovanja. Prema svim parametrima smo 2016. godinu završili veoma uspješno. U 2017. godini nastavljamo prema našem cilju, a to je postati vodeći pružatelj EDI usluga na našem tržištu.

Promjena imena u EDITEL Adria dala nam je nove energije kao najmlađoj članici grupacije EDITEL i veselimo se nastavku suradnje s postojećim i novim korisnicima.

I dalje nas pratite preko naše web stranice www.editel.hr ili nam se javite sa povjerenjem na naš novi email info(at)editel.hr.