Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

05.06.2018

Rođendan

Proslava godišnjice EDITEL-a Mađarska

EDITEL Mađarska u 2018. godini slavi 10. obljetnicu poslovanja. Mnoge su se stvari dogodile u tom razdoblju: EDITEL se u potpunosti utemeljio kao brand za uspješnu B2B komunikaciju i ostvaruje ugled pružatelja EDI usluga visoke stručnosti, s platformom eXite® kao jednom od najčešće korištenih EDI platformi u Mađarskoj. U početku, EDITEL Mađarska se usredotočio na FMCG industriju, no postupno osvaja klijente i u drugim industrijama, npr. automobilskoj, farmaceutskoj i naftnoj industriji. Mađarski portfelj EDITEL-a uključuje tvrtke Coop, Friesland, Lukoil, Unilever i Ferrero (vidi članak na naslovnici), da spomenemo samo nekoliko. Gábor Hernádi, stručnjak EDI-ja koji je od samog početka bio dio ekipe EDITEL Mađarske, vrlo je optimističan glede budućeg razvoja EDITEL-a u Mađarskoj.

"Naša tehnologija osmišljena je kako bi se zadovoljili izazovi povezani s povećanjem korporativne digitalizacije. Siguran sam da će nam naša fleksibilnost omogućiti da čak premašimo uspjeh koji smo imali u posljednjih 10 godina ".

Gábor Hernádi, Sales Manager, EDITEL Mađarske