Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

25.10.2018

Suradnja sa Markant-om

EDITEL & MARKANT - proširivanje suradnje

Markant_EDITEL_Logo

MARKANT Grupa pruža širok raspon usluga i rješenja za svoje poslovne partnere u proizvodnji i maloprodaji koji im pomažu u podupiranju i poboljšanju njihovih procesa opskrbnog lanca u svakodnevnim poslovima, kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini. Za elektroničku razmjenu podataka, ili EDI, optimizacija procesa je cilj koji je također prioritet kod EDITEL-a, zbog čega ove dvije tvrtke imaju dugogodišnju uspješnu suradnju.

Prema MARKANT-ovim planovima širenja, tvrtka želi poslovati u više od 20 zemalja u regiji srednje i istočne Europe do 2025. godine. Stoga se spomenuta suradnja sada proširuje na međunarodnoj razini. To ima prednosti za sve stranke, samo da spomenemo nekoliko: zahtjeve nacionalnog tržišta biti će lakše ispuniti, spajanje novih poslovnih partnera biti će brže i jednostavnije, a postojeća EDI zajednica će značajno rasti.

"Veselimo se nastavku suradnje s EDITEL-om. Zajedno ćemo znatno povećati pokrivanje EDI-ja u regiji Srednje i Istočne Europe te u konačnici učiniti nabavku robnih procesa učinkovitijima i transparentnijim za naše klijente.."

Jürgen Vögele,voditelj projekta / EDI European Central Regulation International u MARKANT grupi"Ovaj će korak stratešku suradnju s MARKANT Grupom podići na sljedeću razinu. Radujemo se što ćemo pružiti još više usluga podrške lokalnim podružnicama MARKANT-a oslanjajući se na našu lokalnu prisutnost u mnogim zemljama srednje i istočne Europe."

Gerd Marlovits, predsjednik Uprave tvrtke EDITEL Austria GmbH