Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

23.05.2017

Sve o METRO-u na prvi pogled

METRO Austrija je jedan od pionira na ovom području koji se oslanja na EDI tehnologiju od ranih 90-ih. Za METRO je izazov vezan uz narudžbe i isporuke, prije svega veliki raspon robe i dobavljača. Drugi izazov je održavanje detaljnog pregleda tekućih EDI procesa. Zato je METRO Austrija u ovoj godini uveo EDI rješenje za nadzor poslovanja, koje čini procese naručivanja i isporuke transparentnim. Florian Thoma, direktor za planiranje u opskrbnom lancu METRO Austrija, komentira motivaciju tvrtke da pokrene ovaj projekt: "Za nas je uvijek bilo vrlo važno imati ažuran pregled svih EDI operacija s našim poslovnim partnerima. Više od svega, htjeli smo znati dobivamo li EDI otpremnice za sve narudžbe, da li su pravodobno poslane itd. "

METRO dobiva odgovore na sva ova pitanja u periodičnim izvješćima EDITEL-a u kojima se narudžbe i pripadajuće im otpremnice međusobno pažljivo provjeravaju. To korisnicima omogućuje da odmah identificiraju nedostajuće ili zakašnjele otpremnice za svaku nabavu robe. Uz to, usluga praćenja poslovanja daje METRO-u mogućnost obavljanja specifičnih online upita, što zauzvrat osigurava maksimalnu transparentnost u svakom trenutku. "EDITEL-ovo rješenje za nadzor poslovanja pomaže nam podići kvalitetu procesa nabave robe na višu razinu. Sada možemo jasno identificirati potencijal za optimizaciju i kasnije riješiti problem iz perspektive EDI-ja u suradnji s našim partnerima ", rekao je gospodin Thoma o planovima tvrtke u budućnosti.

Alati za nadzor poslovanja tvrtke EDITEL nude mnogo mogućnosti, primjerice izvješća za e-račune, provjeru računa po pojedinim pozicijama itd.). Ove dodatne opcije mogu se dodati u bilo koje vrijeme prema potrebi klijenta.

UKRATKO

  • Nadzor poslovanja povećava transparentnost procesa isporuke na METRO-u
  • Ažurirani pregled trenutačnih EDI operacija
  • Nedosljednosti se mogu odmah prepoznati zahvaljujući pravovremenim izvješćima
  • Povećava kvalitetu nabave
  • Pomaže u otkrivanju potencijala optimizacije
METRO

METRO Grupa Veleprodaja, specijalist je za prehrambene proizvode i posluje s 12 veleprodajnih centara u Austriji na ukupnoj prodajnoj površini od 139.000 m² s oko 1.900 zaposlenika, zaposlenih na puno radno vrijeme te omogućava praksu za više od 100 učenika. METRO vjeruje u pružanje velikog asortimana robe, te nudi više od 48.000 artikala prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. U Austriji, više od 500.000 kupaca ima povjerenje u METRO više od 45 godina. METRO posluje ukupno u oko 750 samoposlužnih veleprodajnih trgovina u 25 zemalja.

www.metro.at