Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDITEL Novosti

07.03.2017

Svježe na stolu zahvaljujući EDI razmjeni poruka!

United Bakeries Logo

Sa 4.000 zaposlenika i podružnicama u Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj, United Bakeries su respektabilna tvrtka i jedan od najvećih proizvođača pekarskih proizvoda na tržištu srednje Europe. Nude širok asortiman kvalitetnih proizvoda.

Da bi se pekarski proizvodi mogli naći svježi na policama trgovina, potrebno je upravljati i pratiti vrlo složenim logističkim procesima, od nabave i proizvodnje do isporuke. U tu svrhu United Bakeries su automatizirali proces lanca opskrbe putem implementacije IBM platforme Sterling Integrator. Implementaciju su odradili stručnjaci iz EDITEL Češka. Sterling Integrator omogućuje fleksibilnu strukturu elektroničkih poslovnih procesa i povezanih aplikacija unutar tvrtke.

S obzirom na prilagođavanje poslovnih procesa, koji se rješavaju EDI razmjenom poruka, novi zahtjevi prema trgovačkim partnerima mogu se sada ostvariti unutar sat vremena, umjesto danima ili mjesecima kao do sada. Sterling Integrator omogućuje United Bakeries da standardiziraju sve komunikacijske kanale što olakšava nadzor komunikacija i administriranje. Štoviše, razmjenom EDI poruka lakše je upravljati asortimanom robe ili mjestom isporuke sa pojedinim poslovnim partnerom.

"Na taj način možemo mapirati nove procese u IT strukture naše tvrtke bez dodatnog programiranja i reagirati brzo i učinkovito na promjene na tržištu, ne samo u Češkoj, već i na Europskoj razini. “Ponosni smo što je Češka tvrtka prva uvela EDI rješenje u FMCG sektoru", Helena Pašková, IT menadžer u United Bakeries.

Ukratko

  • EDITEL Češka u United Bakeries
  • Prva tvrtka u Češkoj za provedbu integracije IBM platforme Sterling Integrator
  • Fleksibilno upravljanje poslovnim procesima
  • 1 sučelje za sve trgovačke partnere

Linkovi i preuzimanja