Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

18.06.2017

Tvrtka NAY povećava obujam poslovanja s EDITEL-om

NAY

Sve do nedavno, za slovačkog trgovca na veliko, tvrtku NAY, korištenje EDI bilo je tradicionalno usmjereno samo ka procesima nabave robe. Stjecanjem češke tvrtke „Electro World” u 2014. godini, omogućeno je proširenje korištenja EDI-ja  i u drugim područjima. Za to je idealan partner bio EDITEL, koji je već bio pružatelj EDI usluga za tvrtku NAY sve od 2008. godine. Između ostalog, EDITEL je pomogao u provedbi prilagođenog rješenja za e-fakturiranje, kao i uvođenja dodatnih poruka, uključujući otpremnice (DESADV), poruke o primitku robe (RECADV) te  izvješća o zalihama (INVRPT). Jedan od velikih projekata za tekuću godinu je povezivanje više od 100 nacionalnih i međunarodnih dobavljača na EDI mrežu. Istovremeno, EDITEL priprema prilagođeno sučelje za novo uvedene SAP informacijske sustave. Pavel Jurík, BPI menadžer, oduševljen je novim EDI razvojem: „Za provedbu EDI-ja u elektro svijetu i za proširenje funkcionalnosti u našem novom ERP sustavu, radili smo s EDITEL-om, našim EDI partnerom dugi niz godina na čije stručno znanje smo se oslanjali više od 10 godina i koji je još jednom pružao vrhunsku kvalitetu tijekom faze provedbe.” 

O tvrtki NAY

Tvrtka NAY je  osnovana 1992 a danas imaju ukupno 36 Megatrgovina te je u ovom trenutku najveći prodavatelj elektroničkih proizvoda u Slovačkoj. U 2014. godini, tvrtka NAY je kupila češku tvrtku „Elektro World” i uz to još 18 trgovina s elektronikom u Češkoj koje i dalje posluju pod imenom „Electro World.”

http://www.nay.sk