Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

07.03.2017

Ušteda energije u HORECA sektoru

Hotel Neue Post tauscht Verbrauchstdaten über eXite® aus.

Harald Bruckner, direktor u hotelu Neue Post u Zell am See proširio je upotrebu Electronic Data Interchange (EDI) za postizanje energetske učinkovitosti. Zahvaljujući suradnji EDITEL-a i Austrijskog udruženja pružatelja energije (EDA), svi austrijski energetski provideri su povezani s EDI platformom eXite®. To omogućuje hotelu Neue Post da prima sve relevantne podatke o potrošnji na potpuno automatizirani način preko eXite® mreže, kako bi se utvrdilo točno koliko snage se koristi i optimizirala potrošnja po potrebi. Osim toga i ulazni računi su digitalizirani. Za hotel Neue Post, to otvara ogroman potencijal za buduće aktivnosti na uštedi energije.

Već više od pet godina, svi ERP procesi u hotelu Neue Post su provedeni putem EDI komunikacije. Matični podaci, narudžbe, otpremnice i računi se automatski razmjenjuju putem EDITEL-ove EDI platforme eXite®. Time se u posljednjih nekoliko godina znatno poboljšao proces nabave i smanjila administracija. To čini hotel jednim od pionira takvog poslovanja u austrijskoj hotelskoj industriji. Hotelski direktor, Harald Bruckner i njegov izražen afinitet za EDI bila je pokretačka snaga uvođenja i primjene EDI-ja.

Ukratko

  • Hotel Neue Post prima sve račune i podatke o potrošnji energije putem eXite® mreže
  • Koristi EDI platformu eXite®, koja je već bila u uporabi za nabavu robe
  • EDITEL osigurava vezu s mrežom podataka austrijskog Udruženja pružatelja energije
  • Optimizirani procesi zahvaljujući elektroničkim računima
  • Odličan alat za mjerenje i optimiziranje potrošnje energije