+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 99 39 62 020
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 68 97 128

Panteon Plus je promijenio ime u EDITEL Adria

Panteon Plus d.o.o. završava razdoblje promjena u kojem je prešao u grupaciju EDITEL te od sada poslujemo pod novim imenom EDITEL Adria d.o.o.

Promjene su započele pretprošle godine, kada je tvrtku preuzeo EDITEL koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji. EDITEL ima sjedište u Beču i svoje podružnice u Zagrebu, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj, ali isto tako i široku partnersku mrežu u drugim zemljama. U prošloj godini smo na hrvatskom tržištu ponudili potpuni portfelj EDITEL usluga i nastavili pružati podršku uslugama našeg partnera, tvrtke Panteon Group. U 2016.-oj smo povećali broj korisnika naših usluga za 26%, a godišnji promet za 20%. Pored toga, proširili smo tim suradnika i preselili se u nove prostorije, a našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu sa proširenjem portfelja EDI usluga i drugih usluga elektroničkog poslovanja s različitih područja: trgovine FMCG, DIY, proizvodnje hrane, logistike, HORECA, industrije, farmacije, upravljanje postrojenja, itd. Prema svim parametrima 2016. godinu smo završili veoma uspješno. U 2017.godini nastavljamo prema našem cilju, a to je postati vodeći pružatelj EDI usluga na tržištu.

Promjena imena u EDITEL Adria nam je dala nove energije kao najmlađoj članici grupacije EDITEL i veselimo se nastavku suradnje s postojećim i novim korisnicima. I dalje nas pratite preko naše web stranice www.editel.hr, LinkedIN ili nam se javite s povjerenjem na naš novi email: info@editel.hr

EDITEL Korporativni profil

EDITEL je jedan od vodećih međunarodnih pružatelja EDI rješenja (Electronic Data Interchange) specijaliziran za optimizaciju procesa opskrbnog lanca (opskrbe). Tvrtka posluje sa klijentima iz raznih poslovnih djelatnosti. Zahvaljujući svojim uredima u Zagrebu, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Austriji (sjedište tvrtke) te brojnim partnerima, EDITEL je prisutan u većini zemalja što ga čini savršenim poslovnim partnerom za tvrtke s međunarodnim poslovnim aktivnostima. Preko EDI servisa eXite®, EDITEL nudi sveobuhvatnu uslugu počevši od EDI komunikacije, integracije, Web EDI za male i srednje poduzetnike, e-Račun rješenja, praćenja poslovanja pa do digitalnog arhiviranja. Imamo 30 godina iskustva i uspješnog rada sa EDI projektima.
www.editel.eu

Preuzmite objave za medije: Panteon Plus je promijenio ime u EDITEL Adria

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.