Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDI komunikacija za Beiersdorf

Centralizirana i fleksibilna EDI infrastruktura zahvaljujući eXite-u

S povećanjem internacionalizacije, za Beiersdorf CEE brzo spajanje trgovačkih partnera u Srednjoj i Istočnoj Europi bio je ključan preduvjet za učinkovito rukovanje nabavom i prodajom robe. Cilj je bio centralizirana i istovremeno fleksibilna infrastruktura koja pokriva regionalne uvjete kao i brzo i besprijekorno povezivanje novih partnera.

Obrada cijelog podatkovnog prometa preko eXite®-a je vrlo važna za nas, kao i besprijekorno priključenje novih EDI relacija i partnera. Jedan priključak - na tehničkoj i ugovornog razini - pojednostavljuje naš cilj da dodatno povećamo korištenje EDI-a.

Helmut Oizinger, Supply Chain Manager

Rješenje

eXite® Business Integration Network omogućuje Beiersdorfu da dođe do svih trgovačkih partnera s jednim priključkom i jednostavno povezuje nove partnere. Tako Beiersdorf udovoljava svim regionalnim zahtjevima. Osim toga, imamo koristi od CEE infrastrukture za obradu najvažnijeg procesa u lancu opskrbe, kao što su narudžbe, isporuke i fakturiranja sa svim trgovačkim partnerima.

Rezultat

Zahvaljujući uštedi na troškovima Beiersdorf CEE je stvorio učinkovit upravljački lanac opskrbe. Nadležni centar za EDI nalazi se u Hamburgu, Njemačka. Tamo smo povezani sa eXite® Poslovnom integracijskom mrežom, odnosno središnjom platformom koja obrađuje cijeli podatkovni promet sa trgovačkim partnerima. Preko eXite®-a, Beiersdorf razmjenjuje podatke o poslovanju s tvrtkama kao što su Billa, SPAR, Metro, Tesco, dm-drogerie markt ali isto tako i sa pružateljima logističkih usluga. Povezivanje novih trgovačkih partnera je lako i besprijekorno. Kroz mrežu svojih podružnica i franšiznih partnera eXite® dostupan je u cijeloj regiji srednje i istočne Europe.

Tvrtka

Beiersdorf CEE holding uključuje 15 tržišta kojima upravlja iz sjedišta u Beču/Austrija. Osim Austrije, tvrtka je prisutna u zemljama Češka Republika, Slovačka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Rumunjska, Moldavija, Bugarska, Makedonija, Albanija. Beiersdorf CEE je jedna od vodećih tvrtki u sektoru njege kože i tijela. Sa markama kao što su NIVEA, Labello i Eucerin, drže vodeću poziciju na tržištima središnje i istočne Europe.

Ukratko: EDI u Beiersdorf