Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

dm drogerie markt logo

dm drogerie markt

Tvrtka

dm drogerie markt je jedna od najvećih drogerija u središnjoj i istočnoj Europi sa ukupno 380 lokacija u Austriji, više od 150 u Hrvatskoj odnosno više od 1.033 u cijeloj CEE regiji. Glavni ured im je smješten u Salzburgu i služi kao središte za aktivnosti u Austriji i širenje prema zemljama u središnjoj i jugoistočnoj Europi. Izbor proizvoda u dm-u uključuje proizvode za ljepotu i zdravlje, dječje artikle, foto usluge, proizvode za kućanstvo, te dodatne stavke kao što je hrana za ljubimce, čarape i sezonski proizvodi.

Internacionalna odgovornost

dm drogerie markt je vrlo iskusan korisnik EDI-a u području robe široke potrošnje. Tvrtka razmjenjuje elektroničke narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV), fakture (INVOIC), te inventarna izvješća (INVRPT) sa više od 500 poslovnih partnera u Austriji, Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj i ostalim zemljama. To osigurava da je 14.000 artikala uvijek dostupno na policama trgovina u 12 zemalja.

Jedna od glavnih prednosti eXite® je ta da trebamo samo jednu vezu za upravljanje svim našim EDI komunikacijskim procesima sa našim dobavljačima i/ili partnerima. Za nas, EDITEL je pravi partner koji se brine za sve potrebno i vezano na EDI, bilo da je pitanje u vezi EDI povezanosti, organizacijske podrške naših dobavljača ili pomoć u području standardizacije poslovnih procesa.

Robert Katstaller, ISM korisničke usluge

Partnerstvo zasnovano na povjerenju

Dugogodišnja suradnja između dm drogerie markt i EDITEL-a se vrti oko međunarodnog EDI središta eXite®. Već više od 15 godina, dm se oslanja na ovu vrlo pouzdanu infrastrukturu i pogodnosti međunarodnog dosega eXite®, baš kao i 15.000 drugih tvrtki. Zajedno smo poslali više od 300 milijuna transakcija svojim međunarodnim poslovnim partnerima putem eXite®. Sigurnost i nadzor su ključ uspjeha.

Prilagođena rješenja za tvrtke svih veličina

dm-ov opsežan asortiman proizvoda znači da tvrtka radi s velikim brojem dobavljača i njihovim različitim potrebama. EDITEL portfelj uključuje korisnička EDI rješenja prilagođena potrebama u velikim korporacijama ili malim i srednjim poduzećima. Poslednja se oslanjaju na tradeIT, online EDI portal koji omogućuje malim dobavljačima jednostavno slanje i primanje elektroničke narudžbe i fakture putem interneta. Nije potrebna posebna IT infrastruktura i spajanje drugih tvrtki na dm-ovu EDI mrežu.

 • EDI Komunikacija putem eXite®
 • Implementirani procesi
  • Narudžbe (ORDERS)
  • Otpremnice (DESADV)
  • Računi (INVOIC)
  • Inventarna izvješća (INVRPT)
 • Upravljanje implementacijom (Roll-out)
 • Optimizirana robna logistika preko granica
 • Jedan priključak/poveznica za sve poslovne partnere
 • Jednostavno povezivanje za nacionalne i međunarodne partnere
 • Maksimalna sigurnosti i nadzor za sve poslovne podatke
 • Korisnička podrška i pomoć za roll-out projekte i EDI strategija koju pruža EDITEL