Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

Zaštita podataka

Izjava o zaštiti podataka

Zaštiti Vaših osobnih podataka pridajemo osobito veliku važnost. Stoga Vaše podatke obrađujemo isključivo na temelju zakonskih odredaba Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine, br. 103/03., 118/06., 41/08., 130/11.) i Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. ( GDPR-Opća uredba o zaštiti podataka). U ovim Informacijama o zaštiti podataka informiramo Vas o najvažnijim aspektima obrade podataka u okviru našeg web-mjesta.

Vaša prava

U vezi s Vašim osobnim podatcima načelno Vam pripadaju prava na informiranje o obradi podataka, na ispravak i brisanje podataka, na ograničenje obrade podataka i prenosivosti podataka, na povlačenje privole za obradu podataka i na prigovor protiv obrade podataka. Ako smatrate da se obradom Vaših podataka krše propisi o obradi podataka ili da su Vaša prava koja su zajamčena propisima o obradi podataka povrijeđena na drugi način, možete podnijeti žalbu nadzornomu tijelu. U Republici Hrvatskoj Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP). Ukazujemo na to da prijenos podataka na internetu (npr. pri komunikaciji e-poštom) može imati sigurnosne propuste. Potpuno nepropusna zaštita podataka od pristupa trećih osoba nije moguća. Međutim, mi u svojem području, uzimajući u obzir razinu tehnološkog znanja te prirodu, opseg i svrhu obrade podataka, poduzimamo sve odgovarajuće mjere koje su prikladne za uspostavu razine zaštite primjerene riziku te provodimo redovno testiranje, ocjenjivanje i procjenjivanje učinkovitosti svojih tehničkih i organizacijskih mjera za osiguravanje sigurnosti podataka.

Kontaktni obrazac

Kada kontaktirate s nama preko obrasca na web-mjestu ili putem e-pošte, podatci koje ste naveli pohranjuju se kod nas u svrhu obrade upita i za slučaj potonjih pitanja. Bez Vaše privole te podatke nećemo prenositi dalje.

E-bilten

Na našem web-mjestu ili putem e-pošte možete se prijaviti na naš e-bilten (newsletter). Za to nam je potrebna Vaša adresa e-pošte i Vaša izjava da pristajete primati e-bilten. Čim se prijavite na naš e-bilten, poslat ćemo Vam potvrdnu poruku e-pošte s poveznicom za potvrdu prijave i prihvaćanje naše Izjave o zaštiti podataka. U svako doba možete se odjaviti s našeg e-biltena. U tu svrhu molimo Vas da nam pošaljete poruku e-pošte na info@editel.hr. Tada ćemo Vas neodložno izbrisati s popisa primatelja e-biltena.

Kolačići

Naše web-mjesto upotrebljava takozvane kolačiće (cookies). To su male tekstualne datoteke koje se s pomoću web-preglednika pohranjuju na Vašem krajnjem uređaju. Nisu štetni. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo svoju ponudu oblikovali tako da bude ugodna za korisnika. Neki kolačići ostaju pohranjeni na Vašem krajnjem uređaju sve dok ih ne izbrišete. Omogućuju nam ponovno prepoznavanje Vašeg web-preglednika pri sljedećem posjetu. Ako to ne želite, možete svoj web-preglednik podesiti tako da Vas informira o postavljanju kolačića i da Vi to dopuštate samo u pojedinačnim slučajevima. Deaktivacija kolačića može uzrokovati ograničenu funkcionalnost našeg web-mjesta.

Web-analiza

Google Analitika i Google upravitelj oznaka

Ovo web-mjesto koristi se servisom „Google Analitika“ (Google Analytics), koji društvo Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SAD) nudi za analizu načina na koji korisnici upotrebljavaju web-mjesta. Taj servis upotrebljava kolačiće (cookies), tj. tekstualne datoteke koje se pohranjuju na Vašem krajnjem uređaju. Informacije prikupljene s pomoću kolačića u pravilu se šalju na neki od Googleovih servera u SAD-u i pohranjuju na njemu. Na ovom web-mjestu primjenjuje se anonimizacija IP-adresa. IP-adresa korisnika unutar država članica Europske unije i Europskog gospodarskog prostora skraćuje se. Tim skraćenjem gubi se povezivost IP-adrese s osobom. U okviru sporazuma o ugovornoj obradi podataka koji su operatori ovog web-mjesta sklopili s društvom Google Inc. ono na temelju prikupljenih informacija izrađuje evaluaciju upotrebe web-mjesta i aktivnosti na web-mjestu te pruža usluge povezane s upotrebom interneta. Pohranu kolačića na svoj uređaj možete spriječiti namještanjem odgovarajućih postavki u svojem web-pregledniku. Kada Vaš web-preglednik ne dopušta kolačiće, nije zajamčeno da ćete se moći bez ograničenja služiti svim funkcijama ovog web-mjesta. Nadalje, izravno uključivim dodatkom (plug-in) za web-preglednik možete spriječiti da se informacije (uključujući Vašu IP-adresu) prikupljene pomoću kolačića šalju društvu Google Inc. i da ih ono upotrebljava. Odgovarajući izravno uključivi dodatak možete pronaći na sljedećoj poveznici: tools.google.com/dlpage/gaoptout Daljnje informacije o načinu na koji Google Inc. upotrebljava podatke možete pronaći na sljedećoj poveznici: policies.google.com/privacy

Osim toga, ovo web-mjesto upotrebljava „Google upravitelj oznaka“ (Google Tag Manager). Taj servis omogućuje upravljanje oznakama (tags) web-mjesta preko sučelja. Oznake su mali programski elementi koji među ostalim služe za mjerenje prometa i aktivnosti posjetitelja. Google upravitelj oznaka postavlja isključivo oznake. Time se ne pohranjuju kolačići, pa se stoga ne evidentiraju ni osobni podatci. Google upravitelj oznaka aktivira druge oznake, koje pak u pojedinim slučajevima evidentiraju podatke. Međutim, Google upravitelj oznaka ne pristupa tim podatcima. Ako je na razini domene ili kolačića izvršena deaktivacija, ona ostaje na snazi za sve oznake praćenja (tracking tags) ako se one postavljaju Google upraviteljem oznaka. Ako je na razini domene ili kolačića izvršena deaktivacija, ona ostaje na snazi za sve oznake praćenja (tracking tags) koji se postavljaju Google upraviteljem oznaka. www.google.de/tagmanager/use-policy.html

 

Leady

Ovo web-mjesto koristi se servisom „Leady“, čiji je operator društvo Imper CZ s.r.o. (Victor Hugo 359/5, Prag 5, 15000, Češka Republika). Metodom „uzimanja otiska“ (fingerprinting) web-preglednika, pri kojoj se ne upotrebljavaju kolačići (cookies), podatci o upotrebi ovog web-mjesta prikupljaju se, šalju poslužiteljima društva Imper, pohranjuju i u anonimiziranom obliku obrađuju. U tom smislu ne evidentiraju se osobni podatci. Po potrebi može se predočiti stručno mišljenje organizacije za tehnička ispitivanja TÜV-SÜD. Osobni podatci koji se pošalju putem prijave na e-bilten ili kontaktnog obrasca na web-mjestu prenose se servisu Leady u neizmijenjenom obliku. Daljnje informacije o zaštiti podataka kod društva Leady možete pronaći na sljedećoj poveznici: leady.com/de/faq/

Izravno uključivi dodatci (plug-ins)

Clever Reach

Kako bi se pojednostavila online prijava na e-bilten društva EDITEL, ovo web-mjesto ima sučelje prema programu za e-biltene Clever Reach ponuditelja CleverReach GmbH & Co. KG (Mühlenstr. 43, 26180 Rastede, Njemačka). Podatci koje navedete, primjerice adresa e-pošte, u trenutku prijave automatski se prenose društvu Clever Reach, pohranjuju na njegovim poslužiteljima i upotrebljavaju isključivo u svrhu slanja e-biltena društva EDITEL. Kako bi se dodatno zajamčilo zakonito postupanje s Vašim podatcima, s društvom Clever Reach imamo ugovor o ugovornoj obradi podataka, pa time i o uvažavanju zakonskih propisa o upotrebi osobnih podataka. Daljnje informacije o zaštiti podataka kod društva Clever Reach možete pronaći u njegovoj izjavi o zaštiti podataka www.cleverreach.com/de/datenschutz/

Addthis

Na ovom web-mjestu upotrebljavaju se takozvani izravno uključivi dodatci društvenih mreža (social plug-ins – dalje u tekstu „izravno uključivi dodatci“) servisa za organiziranje poveznica (bookmarking) AddThis, čiji je operator društvo AddThis LLC, Inc. 8000 Westpark Drive, Suite 625, McLean, VA 2210, SAD (dalje u tekstu „AddThis“). Kada pozovete neku od web-stranica na našem web-mjestu koja sadržava takav izravno uključivi dodatak, Vaš web-preglednik uspostavlja izravnu vezu s poslužiteljima servisa AddThis. Sadržaj izravno uključivog dodatka prenosi se iz servisa AddThis izravno na Vaš web-preglednik i integrira u dotičnu web-stranicu. Zahvaljujući toj integraciji AddThis prima informaciju da je Vaš web-preglednik učitao odgovarajuću web-stranicu na našem web-mjestu i radi identifikacije Vašeg web-preglednika pohranjuje kolačić na Vašem krajnjem uređaju. Tu informaciju (uključujući Vašu IP-adresu) Vaš web-preglednik prenosi izravno na neki od poslužitelja servisa AddThis u SAD-u i pohranjuje je na njemu. AddThis upotrebljava te podatke za izradu anonimiziranih korisničkih profila, koji služe kao osnova za personalizirano i s interesima povezano oglašivačko obraćanje korisnicima web-stranica koje sadržavaju izravno uključive dodatke servisa AddThis. Molimo Vas da svrhu i opseg prikupljanja podataka te način na koji AddThis dalje obrađuje i upotrebljava podatke razaberete iz napomena o zaštiti podataka servisa AddThis: www.addthis.com/privacy/privacy-policy Ako se za ubuduće želite suprotstaviti prikupljanju podataka koje obavlja servis AddThis, možete postaviti takozvani kolačić za izuzimanje (opt-out cookie), koji možete skinuti na sljedećoj poveznici: www.addthis.com/privacy/opt-out

LinkedIn

Ovo web-mjesto koristi se funkcijama mreže LinkedIn, čiji je ponuditelj društvo LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SAD. Pri svakom učitavanju neke od web-stranica koja sadržava LinkedInove funkcije uspostavlja se veza s LinkedInovim poslužiteljima. LinkedIn prima informaciju o tome da ste ovo web-mjesto posjetili sa svojom IP-adresom. Kada pritisnete LinkedInov gumb „Recommend“ dok ste prijavljeni na svoj korisnički račun kod LinkedIna, LinkedIn može Vaš posjet ovomu web-mjestu pridružiti Vama i Vašem korisničkom računu. Ukazujemo na to da operatori ovog web-mjesta nemaju spoznaja o sadržaju prenesenih podataka ni o načinu na koji ih LinkedIn upotrebljava. Daljnje informacije o zaštiti podataka kod LinkedIna možete pronaći na sljedećoj poveznici: www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Xing

Ovo web-mjesto koristi se funkcijama mreže XING, čiji je ponuditelj društvo XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Njemačka. Pri svakom učitavanju neke od web-stranica koja sadržava funkcije mreže Xing uspostavlja se veza s njezinim poslužiteljima. Pritom se, koliko je poznato operatorima ovog web-mjesta, ne pohranjuju osobni podatci. Osobito se ne pohranjuju IP-adrese niti se evaluiraju aktivnosti korisnika. Daljnje informacije o zaštiti podataka kod mreže Xing možete pronaći na poveznici privacy.xing.com/de

Twitter

Na ovom web-mjestu upotrebljavaju se takozvani izravno uključivi dodatci društvenih mreža (social plug-ins – dalje u tekstu „izravno uključivi dodatci“) servisa za mikroblogiranje Twitter, čiji je operator društvo Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SAD (dalje u tekstu „Twitter“). Izravno uključivi dodatci označeni su Twitter-logotipom, primjerice u obliku plave „Twitter-ptičice“. Kada pozovete neku od web-stranica na našem web-mjestu koja sadržava takav izravno uključivi dodatak, Vaš web-preglednik uspostavlja izravnu vezu s Twitterovim poslužiteljima. Sadržaj izravno uključivog dodatka prenosi se iz Twittera izravno na Vaš web-preglednik i integrira u dotičnu web-stranicu. Zahvaljujući toj integraciji Twitter prima informaciju da je Vaš web-preglednik učitao odgovarajuću web-stranicu na našem web-mjestu, pa čak i kada nemate otvoren profil kod Twittera ili trenutačno niste prijavljeni na Twitter. Tu informaciju (uključujući Vašu IP-adresu) Vaš web-preglednik prenosi izravno na neki od Twitterovih poslužitelja u SAD-u i pohranjuje je na njemu. Kada ste prijavljeni na Twitter, Twitter može posjet našemu web-mjestu izravno pridružiti Vašemu Twitter-računu. Kada uđete u interakciju s izravno uključivim dodatcima (plug-ins), primjerice kada aktivirate gumb „Tweet“, odgovarajuća informacija također se prenosi izravno na neki od Twitterovih poslužitelja i pohranjuje na njemu. Osim toga, te se informacije objavljuju na Vašem Twitter-računu i tamo prikazuju Vašim kontakt-osobama. Molimo Vas da svrhu i opseg prikupljanja podataka, način na koji Twitter dalje obrađuje i upotrebljava podatke, svoja s time povezana prava te mogućnosti postavki za zaštitu svoje privatnosti razaberete iz Twitterovih napomena o zaštiti podataka: twitter.com/privacy Ako ne želite da Twitter podatke prikupljene preko našeg web-mjesta izravno pridružuje Vašemu Twitter-računu, morate se prije posjeta našemu web-mjestu odjaviti s Twittera. Pokretanje Twitterovih izravno uključivih dodataka možete i potpuno spriječiti proširenjima (add-ons) za svoj web-preglednik, primjerice blokerom naredbenih datoteka „NoScript“ (http://noscript.net/).

Facebook

Na ovom web-mjestu upotrebljavaju se takozvani izravno uključivi dodatci društvenih mreža (social plug-ins – dalje u tekstu „izravno uključivi dodatci“) društvene mreže Facebook, čiji je operator društvo Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD (dalje u tekstu „Facebook“). Izravno uključivi dodatci označeni su Facebook-logotipom ili dodatnim tekstom „Facebookov izravno uključivi dodatak društvene mreže“ odnosno „Facebook Social Plugin“. Pregled Facebookovih izravno uključivih dodataka i njihova izgleda možete pronaći na sljedećoj poveznici: developers.facebook.com/docs/plugins Kada pozovete neku od web-stranica na našem web-mjestu koja sadržava takav izravno uključivi dodatak, Vaš web-preglednik uspostavlja izravnu vezu s Facebookovim poslužiteljima. Sadržaj izravno uključivog dodatka prenosi se iz Facebooka izravno na Vaš web-preglednik i integrira u dotičnu web-stranicu. Zahvaljujući toj integraciji Facebook prima informaciju da je Vaš web-preglednik učitao odgovarajuću web-stranicu na našem web-mjestu, pa čak i kada nemate otvoren profil kod Facebooka ili trenutačno niste prijavljeni na Facebook. Tu informaciju (uključujući Vašu IP-adresu) Vaš web-preglednik prenosi izravno na neki od Facebookovih poslužitelja u SAD-u i pohranjuje je na njemu. Kada ste prijavljeni na Facebook, Facebook može posjet našemu web-mjestu izravno pridružiti Vašemu Facebook-profilu. Kada uđete u interakciju s izravno uključivim dodatcima (plug-ins), primjerice kada aktivirate gumb „Like" ili date komentar, ta se informacija također izravno prenosi na neki od Facebookovih poslužitelja i pohranjuje na njemu. Osim toga, te se informacije objavljuju na Vašem Facebook-profilu i prikazuju Vašim Facebook-prijateljima. Molimo Vas da svrhu i opseg prikupljanja podataka, način na koji Facebook dalje obrađuje i upotrebljava podatke, svoja s time povezana prava te mogućnosti postavki za zaštitu svoje privatnosti razaberete iz Facebookovih napomena o zaštiti podataka: www.facebook.com/policy.php Ako ne želite da Facebook podatke prikupljene preko našeg web-mjesta izravno pridružuje Vašemu Facebook-profilu, morate se prije posjeta našemu web-mjestu odjaviti s Facebooka. Pokretanje Facebookovih izravno uključivih dodataka možete i potpuno spriječiti proširenjima (add-ons) za svoj web-preglednik, primjerice za Mozilla Firefox: addons.mozilla.org/de/firefox/addon/facebook-blocker/ za web-preglednik Opera: addons.opera.com/de/extensions/details/facebook-blocker/ za web-preglednik

Google+

Na ovom web-mjestu upotrebljavaju se takozvani izravno uključivi dodatci društvenih mreža (social plug-ins – dalje u tekstu „izravno uključivi dodatci“) društvene mreže Google+, čiji je operator društvo Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD („Google“). Izravno uključivi dodatci mogu se prepoznati po, primjerice, gumbima sa znakom „+1“ na bijeloj ili obojanoj pozadini. Pregled Googleovih izravno uključivih dodataka i njihova izgleda možete pronaći na sljedećoj poveznici: developers.google.com/+/plugins Kada pozovete neku od web-stranica na našem web-mjestu koja sadržava takav izravno uključivi dodatak, Vaš web-preglednik uspostavlja izravnu vezu s Googleovim poslužiteljima. Sadržaj izravno uključivog dodatka prenosi se iz Googlea izravno na Vaš web-preglednik i integrira u dotičnu web-stranicu. Zahvaljujući toj integraciji Google prima informaciju da je Vaš web-preglednik učitao odgovarajuću web-stranicu na našem web-mjestu, pa čak i kada nemate otvoren profile kod mreže Google+ ili trenutačno niste prijavljeni na Google+. Tu informaciju (uključujući Vašu IP-adresu) Vaš web-preglednik prenosi izravno na neki od Googleovih poslužitelja u SAD-u i pohranjuje je na njemu. Kada ste prijavljeni na Google+, Google može posjet našemu web-mjestu izravno pridružiti Vašemu profilu na mreži Google+. Kada uđete u interakciju s izravno uključivim dodatcima (plug-ins), primjerice kada aktivirate gumb „+1", odgovarajuća informacija također se izravno prenosi na neki od Googleovih poslužitelja i pohranjuje na njemu. Osim toga, te se informacije objavljuju na mreži Google+ i tamo prikazuju Vašim kontakt-osobama. Molimo Vas da svrhu i opseg prikupljanja podataka, način na koji Google dalje obrađuje i upotrebljava podatke, svoja s time povezana prava te mogućnosti postavki za zaštitu svoje privatnosti razaberete iz Googleovih napomena o zaštiti podataka: www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html Ako ne želite da Google podatke prikupljene preko našeg web-mjesta izravno pridružuje Vašemu profilu na mreži Google+, morate se prije posjeta našemu web-mjestu odjaviti s mreže Google+. Pokretanje Googleovih izravno uključivih dodataka možete i potpuno spriječiti proširenjima (add-ons) za svoj web-preglednik, primjerice blokerom naredbenih datoteka „NoScript“ (http://noscript.net/).

Pinterest

Na ovom web-mjestu upotrebljavaju se takozvani izravno uključivi dodatci društvenih mreža (social plug-ins – dalje u tekstu „izravno uključivi dodatci“) društvene mreže Pinterest, čiji je operator društvo Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, SAD (dalje u tekstu „Pinterest“). Izravno uključivi dodatci mogu se prepoznati po, primjerice, znaku „Pint it“ na bijeloj ili crvenoj pozadini. Pregled Pinterestovih izravno uključivih dodataka i njihova izgleda možete pronaći na sljedećoj poveznici: developers.pinterest.com/docs/getting-started/introduction/ Kada pozovete neku od web-stranica na našem web-mjestu koja sadržava takav izravno uključivi dodatak, Vaš web-preglednik uspostavlja izravnu vezu s Pinterestovim poslužiteljima. Sadržaj izravno uključivog dodatka prenosi se iz Pinteresta izravno na Vaš web-preglednik i integrira u dotičnu web-stranicu. Zahvaljujući toj integraciji Pinterest prima informaciju da je Vaš web-preglednik učitao odgovarajuću web-stranicu na našem web-mjestu, pa čak i kada nemate otvoren profil kod Pinteresta ili trenutačno niste prijavljeni na Pinterest. Tu informaciju (uključujući Vašu IP-adresu) Vaš web-preglednik prenosi izravno na neki od Pinterestovih poslužitelja u SAD-u i pohranjuje je na njemu. Kada ste prijavljeni na Pinterest, Pinterest može posjet našemu web-mjestu izravno pridružiti Vašemu Pinterest-profilu. Kada uđete u interakciju s izravno uključivim dodatcima (plug-ins), primjerice kada aktivirate gumb „Pin it“, odgovarajuća informacija također se izravno prenosi na neki od Pinterestovih poslužitelja i pohranjuje na njemu. Osim toga, te se informacije objavljuju na Pinterestu i tamo prikazuju Vašim kontakt-osobama. Molimo Vas da svrhu i opseg prikupljanja podataka, način na koji Pinterest dalje obrađuje i upotrebljava podatke, svoja s time povezana prava te mogućnosti postavki za zaštitu svoje privatnosti razaberete iz Pinterestovih napomena o zaštiti podataka: about.pinterest.com/de/privacy-policy Ako ne želite da Pinterest podatke prikupljene preko našeg web-mjesta izravno pridružuje Vašemu Pinterest-profilu, morate se prije posjeta našemu web-mjestu odjaviti s Pinteresta. Pokretanje Pinterestovih izravno uključivih dodataka možete i potpuno spriječiti proširenjima (add-ons) za svoj web-preglednik, primjerice blokerom naredbenih datoteka „NoScript“ (http://noscript.net/).

ISSUU

Ovo web-mjesto koristi se elektroničkom izdavačkom platformom ISSUU (Kollwitzstraße 75, 10435 Berlin, Njemačka) za izdavanje e-časopisa „EDITEL Journal“. ISSUU postavlja kolačiće te se podatci o web-pregledniku prenose platformi ISSUU. Ako to ne želite, možete izvršavanje kolačića blokirati svojim blokerom privremenih prozora (pop-up blocker). Daljnje informacije o zaštiti podataka kod platforme ISSUU možete pronaći na sljedećoj poveznici: issuu.com/legal/terms

YouTube

Ovo web-mjesto upotrebljava izravno uključive dodatke (plug-ins) servisa za postavljanje videosadržaja YouTube, koji pripada Googleu i čiji je operator društvo YouTube, LLC (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD). Kada posjetite neku od naših web-stranica koja je opremljena YouTubeovim izravno uključivim dodatcima, uspostavlja se veza s YouTubeovim poslužiteljima. Pritom se na YouTubeov poslužitelj prenosi informacija o tome koje ste od naših web-stranica posjetili. Kada ste prijavljeni na svoj korisnički račun kod YouTubea, omogućujete da YouTube Vaše aktivnosti pregledavanja izravno pridruži Vašem osobnom profilu. To možete spriječiti tako da se odjavite sa svojeg YouTube-računa. Daljnje informacije o postupanju s korisničkim podatcima možete pronaći u YouTubeovoj izjavi o zaštiti osobnih podataka na poveznici www.google.de/intl/de/policies/privacy

Kontaktni podatci društva EDITEL

Za pitanja ili daljnje informacije o zaštiti podataka kod društva EDITEL vrlo Vam rado stojimo na raspolaganju:

Marija Lunjek
+385 (0) 1 379 42 96
info@editel.hr