Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

Smanjite troškove i optimizirajte vaše procese pomoću sveobuhvatnih EDITEL EDI rješenja

EDITEL nudi individualizirana EDI rješenja za pametno upravljanje lancem opskrbe za tvrtke svih veličina i djelatnosti..

EDI komunikacija je sveobuhvatna razmjena podataka elektroničkim putem između poduzeća koja koriste EDI platformu eXite® društva EDITEL. eXite® je jedna od najvećih međunarodnih EDI mreža. Svake godine više od 15000 društava obradi više od 300 milijuna transakcija putem EDI platforme.
Kliknite ovdje za više informacija.


EDI integracija je najbolja opcija za tvrtke s velikom količinom podataka koje je potrebno razmjenjivati. Ovo rješenje može se prilagoditi kako bi odgovaralo procesima vaše tvrtke te će vaše korporativne procese napraviti znatno učinkovitijim. Automatiziranim poslovnim postupcima uštedite novac!
Kliknite ovdje za više informacija.


e-Račun odnosno bez-papirnato fakturiranje, uključuje mnogo različitih opcija kod uvođenja te usklađivanja sa zakonima i propisima. Rješenje je pogodno za tvrtke iz svih djelatnosti. EDITEL ima širok raspon Editelovih usluga, uključujući i e-Račun putem PDF-a, koji će vam pomoći postići svoje ciljeve.
Kliknite ovdje za više informacija


Digitalno arhiviranje je savršena dopuna procesu elektroničkog fakturiranja. Elektroničke fakture i svi ostali dokumenti koji su povezani sa pojedinom fakturom su sigurno pohranjeni te ispunjavaju sve zakonske uvjete za pohranu. To je sjajna opcija za završetak automatiziranih poslovnih postupka.
Kliknite ovdje za više informacija.


Nadzor poslovanja je odličan izbor za poslovne subjekte koji su dostigli visok stupanj EDI pokrivenosti i potrebne su im dodatne razine kontrole procesa. To je cjelovit način nadzora i kontrole svih poslovnih postupka. Ova dodatna usluga će vam s nekoliko jednostavnih klikova pomoći u upravljanju i praćenju vaših poslovnih procesa. 
Kliknite ovdje za više informacija


Web EDI rješenje namijenjeno je uglavnom manjim poduzećima. Koristite EDI rješenje odnosno portal za upravljanje narudžbama, otpremnicama, računima, itd. Rješenje je jednostavno, brzo i ekonomično. Ova usluga dostupna je i kao portal za naručivanje između proizvođača i kupaca (B2b web trgovina).
Kliknite ovdje za više informacija


Usluge savjetovanja koje pruža EDITEL uključuju sve korake kod uvođenja elektroničkog poslovanja u tvrtke, odnosno izravnu pomoć od pripreme projekta pa do produkcije pojedinog procesa ili projekta. Mi smo tu da vam pomognemo s uvođenjem različitih procesa kod vas ili vaših poslovnih partnera.
Kliknite ovdje za više informacija.