+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDI Komunikacija

Jednostavna i sigurna razmjena poslovnih dokumenata

Kako bi razmjena informacija između tvrtki bila uspješna, ona mora biti sigurna, pouzdana i treba se moći pratiti. Upravo to jamči EDI platforma eXite®, društva EDITEL i to već više od 40 godina.

eXite® nudi jednu od najvećih međunarodnih EDI mreža za EDI komunikaciju. Svake godine više od preko 20.000 tvrtki obrađuje više od 400 milijuna transakcija preko EDI usluge. Povezivanje s eXite® pokrivat će sve vaše komunikacijske procese sa svakim od vaših poslovnih partnera. Svi poslovni dokumenti, kao što su elektroničke narudžbe, otpremnice, računi i ostali dokumenti, prenose se u stvarnom vremenu na siguran i pouzdan način. To znači da više ne trebate tradicionalne komunikacijske kanale kao što su telefon, faks ili e-mail.

Prednosti

  • Pouzdani prijenos poslovnih ­dokumenata u stvarnom vremenu
  • Jedna veza za sve poslovne partnere
  • Maksimalna sigurnost i dostupnost podataka
  • Mogućnost praćenja svih transakcija
  • Tehnička podrška 24 sata dnevno
  • Dostupno u svim industrijama i državama
  • Utemeljeno na standardima GS1 i EDI

Naša sigurnosna infrastruktura kao i sveobuhvatni dnevnici transakcija (pristup, aktivnosti, prijenosi, …) jamče maksimalnu sigurnost i sljedivost. Svi podaci arhiviraju se u visokom sigurnosnom centru kojim upravlja naš tehnološki partner T-Systems.

EDI platforma eXite® tvrtke EDITEL savršen je odabir za tvrtke koje žele stvoriti ili upravljati međunarodnom, ali centraliziranom EDI infrastrukturom. eXite® vam omogućuje povezivanje sa svim vašim poslovnim partnerima u bilo kojoj zemlji putem jedne veze.

EDI Usluge

eXite_Logo
Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.