Pregledom ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Kliknite ovdje kako biste saznali više.

EDI Komunikacija

Jednostavna i sigurna razmjena poslovnih dokumenata

Kako bi razmjena informacija između tvrtki bila uspješna, ona mora biti sigurna, pouzdana i treba se moći pratiti. Upravo to jamči EDI platforma eXite®, društva EDITEL i to već više od 30 godina.

EDITEL u Hrvatskoj nudi i rješenja partnerske tvrtke Panteon Group® koja nudi komplementarnu uslugu putem svoje mreže Panteon.net®. eXite® je jedna od najvećih međunarodnih EDI mreža. Svake godine više od 15.000 društava obradi više od 300 milijuna transakcija putem EDI platforme. Povezivanjem na eXite® obuhvatit ćete sve komunikacijske postupke sa svim poslovnim partnerima. Svi poslovni dokumenti, kao što su elektroničke narudžbe, otpremnice, računi i ostali dokumenti, prenose se u stvarnom vremenu na siguran i pouzdan način. To znači da više ne trebate tradicionalne komunikacijske kanale kao što su telefon, faks ili e-mail.

Prednosti

  • Pouzdani prijenos poslovnih ­dokumenata u stvarnom vremenu
  • Jedna veza za sve poslovne partnere
  • Maksimalna sigurnost i dostupnost podataka
  • Mogućnost praćenja svih transakcija
  • Tehnička podrška 24 sata dnevno
  • Dostupno u svim industrijama i državama
  • Utemeljeno na standardima GS1 i EDI

Naša sigurnosna infrastruktura, kao i sveobuhvatno bilježenje transakcija (pristup, aktivnosti, transakcije itd.), jamče maksimalnu sigurnost i mogućnost praćenja. Svi se podaci arhiviraju u nekoliko centara visoke sigurnosti koje vodi naš tehnološki partner T-Systems.

EDI platforma eXite® tvrtke EDITEL savršen je odabir za sve tvrtke koje žele izraditi ili upravljati međunarodnom, ali ipak centraliziranom EDI infrastrukturom. eXite® vam omogućuje da se povežete sa svim poslovnim partnerima u svim zemljama putem jedne veze.

Osim toga, EDITEL će vam pomoći svojim iskustvom na lokalnom tržištu te pružati usluge na vašoj lokaciji. Naše upravljanje rješenjima izrađeno je za brzo i učinkovito spajanje sa novim poslovnim partnerima. Za svaku zemlju, posebice se u obzir uzimaju pravni i drugi lokalni zahtjevi.

   
EDI Usluge
eXite®
eXite®_link
Panteon.net®
Panteon.net® e-SERVICE