Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDI Komunikacija

Jednostavna i sigurna razmjena poslovnih dokumenata

Kako bi razmjena informacija između tvrtki bila uspješna, ona mora biti sigurna, pouzdana i treba se moći pratiti. Upravo to jamči EDI platforma eXite®, društva EDITEL i to već više od 30 godina.

eXite® nudi jednu od najvećih međunarodnih EDI mreža za EDI komunikaciju. Svake godine više od preko 15.000 tvrtki obrađuje više od 300 milijuna transakcija preko EDI usluge. Povezivanje s eXite® pokrivat će sve vaše komunikacijske procese sa svakim od vaših poslovnih partnera. Svi poslovni dokumenti, kao što su elektroničke narudžbe, otpremnice, računi i ostali dokumenti, prenose se u stvarnom vremenu na siguran i pouzdan način. To znači da više ne trebate tradicionalne komunikacijske kanale kao što su telefon, faks ili e-mail.

Prednosti

  • Pouzdani prijenos poslovnih ­dokumenata u stvarnom vremenu
  • Jedna veza za sve poslovne partnere
  • Maksimalna sigurnost i dostupnost podataka
  • Mogućnost praćenja svih transakcija
  • Tehnička podrška 24 sata dnevno
  • Dostupno u svim industrijama i državama
  • Utemeljeno na standardima GS1 i EDI

Naša sigurnosna infrastruktura kao i sveobuhvatni dnevnici transakcija (pristup, aktivnosti, prijenosi, ...) jamče maksimalnu sigurnost i sljedivost. Svi podaci arhiviraju se u visokom sigurnosnom centru kojim upravlja naš tehnološki partner T-Systems.

EDI platforma eXite® tvrtke EDITEL savršen je odabir za tvrtke koje žele stvoriti ili upravljati međunarodnom, ali centraliziranom EDI infrastrukturom. eXite® vam omogućuje povezivanje sa svim vašim poslovnim partnerima u bilo kojoj zemlji putem jedne veze.

Korisne informacije