+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Partnerska suradnja sa tvrtkom INFOLINK d.o.o.

Partnerska suradnja sa tvrtkom INFOLINK d.o.o.

Razmjena znanja i iskustva

Provedba Zakona o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi, a nedavno i epidemija svjetskih razmjera koja je poremetila između ostalog i tok papirnatih dokumenata, dali su snažan zamah digitalizaciji u Hrvatskoj.

EDITEL Adria kao stručnjak za digitalizaciju lanca opskrbe u svim industrijama, kao jedan od temelja uspješnog projekta uvijek navodi dobru suradnju sa ERP pružateljima usluga.

Sa tvrtkom INFOLINK d.o.o. susreli smo se kod nekoliko korisnika različitih industrija, koji imaju potrebu za digitalizacijom poslovanja.

Razmjenjujući znanja i iskustva suradnja je podignuta na partnerski nivo.

Iako se e-račun (INVOIC) najviše spominje u praksi, EDITEL i INFOLINK su suglasni da je to samo jedan dio cjelokupne digitalizacije i da bi se povećala točnost automatizacije i digitalizacije te smanjila ovisnost o ljudskom angažmanu, potrebno je razmotriti i uvođenje ostalih digitalnih poruka u lancu opskrbe.

Kao logično rješenje za završetak svih tih automatiziranih poslovnih procesa spomenuti ćemo još jedno od naših rješenja, e-arhivu. Ono omogućuje automatsko pohranjivanje svih vrsta digitalnih informacija ili datoteka te uključuje mnoštvo funkcionalnosti, posebice vezano uz arhiviranje EDI poruka.

EDI poruke u EDITEL e-ARCHIVE se pohranjuju tako da se automatski označe sa svim metapodacima koje su u porukama i po kojima je moguća pretraga i analitika. EDITEL e-ARCHIVE uz korištenje „state-of-the-art“ tehnologije Hash Chain, osigurava najviše standarde sigurnosti i integritete.

EDI poruke se mogu vizualizirati u ljudsko čitljivom formatu s vizualizacijom u realnom vremenu (On The Fly Visualistion). Sigurnosni standardi društva EDITEL jamče da ovo rješenje za arhiviranje zadovoljava kriterije revizija (pravna usklađenost u skladu s Direktivom EU-a 2010/45/EU, što potvrđuje i revizorska tvrtka EY), što ga čini savršenim odabirom za pohranu osjetljivih podataka za koje je ključan integritet podataka (npr. računi, dokumenti, ugovori itd.).

Osim pravne usklađenosti s Direktivom EU-a 2010/45/EU, arhiva je samim time usklađena i sa Zakonom o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi. EDITEL-ovo rješenje za arhiviranje dostupno je kao usluga kojom se upravlja izvana (Cloud usluga) ili interno (lokalno rješenje).

Korištenjem EDI rješenja tvrtkama se osigurava:

  • ušteda novca
  • povećanje učinkovitosti
  • općenito poboljšava korporativne postupke

O tvrtki INFOLINK

 Tvrtka InfoLink d.o.o. kao i EDITEL Adria iza sebe ima tridesetogodišnje iskustvo i danas broji 20 djelatnika. Osnovna djelatnost je razvoj, implementacija i održavanje poslovnih IT sustava utemeljeno na Oracle i Microsoft tehnologiji.

S napretkom ICT tehnologija nametnula se potreba za razvojem mobilnih aplikacija i na Android operativnom sustavu.

Tvrtka suvremenom tehnologijom nastoji stvoriti napredno poslovno, informacijsko, i društveno okruženje, dostupno svima, a osmišljavanjem kvalitetnih programskih rješenja uz korištenje te iste tehnologije, stvoriti preduvjete za  dostupnost suvremenih tehnologija što širem krugu korisnika, te tako unaprjeđenjem poslovanja njihovih programskih rješenja utjecati na razvoj i unaprjeđenje društva u cjelini.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit jittawit.21

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.