Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

Nadzor poslovanja

Pratite sve svoje poslovne postupke!

Alati za nadzor poslovnih procesa društva EDITEL napravljeni su kako bi se na cjelovit način nadzirali i kontrolirali svi poslovni procesi koji su ključni za komunikaciju između tvrtke i vaših poslovnih partnera. Kroz ovaj alat imati ćete pregled svih razmijenjenih elektroničkih dokumenata, informacije o tome je li prijenos bio uspješan te jesu li uključene informacije točne.

Sustav vam omogućuje spajanje navedenih količina iz narudžbe s odgovarajućim informacijama u potvrdi narudžbe, otpremnici i računu, čime se osigurava ispravan tijek procesa. Odstupanja se odmah otkrivaju te prenose putem e-maila kao obavijesti. Značajke alata za nadzor poslovnog procesa također sadrže vizualni prikaz radnih postupaka u obliku grafičkih tablica, prilagođenih izvješća (koja su dostupna online ili se automatski šalju e-mailom) te funkcionalnosti kao što su praćenje dokumenata, statusne informacije ili upravljanje elektroničkim potpisima.

Prednosti

Nadzor Poslovanja