+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Odoo platforma

EDITEL aplikacija na popularnoj Odoo platformi

Odoo (odoo.com) je moderni sustav poslovnog weba koji nije samo aplikacija, već platforma koja sadrži tisuće aplikacija poput CRM-a, prodaje, zaliha, proizvodnje, računovodstva, marketinga, e-trgovine i još mnogo toga. Postoji preko 50.000 tvrtki i više od 3 milijuna korisnika u svijetu koji ga već koriste. Sustav je open source i dolazi u dvije verzije: Community & Enterprise. Verzija tvrtke dolazi s punom podrškom izdavača za mjesečnu naknadu, a verzija zajednice potpuno je besplatna.

Odoo se može smatrati kao Sales Force, no za razliku od Sales Force-a ovo je kompletan ERP s mnogim drugim proširenjima treće strane, aplikacijama i integracijama sa stotinama drugih usluga (Google, Amazon, eBay, LinkedIn i sl.).

„Uzbuđeni smo što možemo predstaviti naš sljedeći projekt, a to je stvoriti novu EDITEL aplikaciju i objaviti ga na Odoo App Store. Korisnici širom svijeta mogu instalirati aplikaciju i upotrijebiti ugrađeni čarobnjak za konfiguraciju kako bi brzo postavili svoje preferirane opcije iz osnovnog podatkovnog skupa koji ćemo graditi s našim partnerima u Editelu. Za sada, aplikacija radi samo na ograničeni broj zemalja, s nadom da će se kasnije taj broj proširiti“, rekao je Marko Carević, direktor firme Uvid.

Budući da tim firme Uvid ima opširno znanje o sustavu Odoo i kako se pohranjuju podaci poput narudžbi kupaca, narudžbi za isporuku ili faktura, aplikacija će biti spremna za početak prijenosa dokumenata čim je početno podešavanje dovršeno, pod uvjetom da korisnik odabere učiniti tako. Kako se verzije Odoo mijenjaju jednom godišnje, tako će i aplikacija imati novu verziju za novu verziju platforme počevši od verzije 10.

Ukratko o firmi Uvid

Uvid je tim profesionalnih programera i ERP & BI konzultanata s više od 10 godina iskustva na terenu. Njihov je cilj dizajnirati, razvijati i implementirati izvrsna rješenja za sve poslovne potrebe. Vole svoj rad, klijente i priliku raditi na zanimljivim projektima.

Njihovi programeri radili su na stotinama projekata iz prehrambene industrije do proizvodnje automobila, izgradnje i raznih usluga. Njihov glavni fokus je implementacija ERP-a na popularnoj Odoo platformi (odoo.com).

Imaju više od 100 velikih projekata u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Nekoliko projekata bilo je izuzetno veliko s operacijama koje obuhvaćaju više zemalja i sa stotinama korisnika koji rade s aplikacijom u stvarnom vremenu. Za više informacija o njihovim nedavnim projektima posjetite: odoo-dev.com

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.