+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Karijera u EDITEL-u

Employer Branding -Superheros

Rad u EDITEL-u

Uživate li raditi u međunarodnom okruženju? Zanimaju li vas logistički procesi i IT? Ako je vaš odgovor da, došli ste na pravo mjesto! Napravite karijeru u EDITEL-u!

O nama

EDITEL Austrija vodeći je pružatelj IT/EDI usluga specijaliziran za upravljanje lancem opskrbe. Zapošljavamo više od 200 ljudi u našem sjedištu u Austriji (Beč) i u našim podružnicama u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Sloveniji i Srbiji. Ciljne industrije su nam prvenstveno: trgovina/FMCG, HORECA, logistika, a također i moda/sportska oprema, zdravstvo/farmacija, država, upravljanje objektima, banke i automobilska industrija. Naši klijenti predstavljaju širok spektar industrija poput REWE, SPAR, HENKEL, Coca-Cola Hellenic i Falkensteiner Hotels & Residences.

Što nudimo našim zaposlenicima?

Nudimo raznoliko i međunarodno radno okruženje u područjima logistike, upravljanja lancem opskrbe i elektroničke razmjene podataka (EDI) gdje zaposlenici mogu postići svoj puni potencijal i podići svoju karijeru na sljedeću razinu. Kao poslodavac, EDITEL nudi niz dodatnih pogodnosti svojim zaposlenicima, poput bonusa, osobnog treninga, podrške sportskim aktivnostima, besplatnih pića na radnom mjestu. Kako bismo promovirali koheziju između članova našeg tima kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini, redovito organiziramo ručkove / večere u tvrtkama, team-building događaje, božićne zabave.

Koga tražimo?

Nudimo širok raspon pozicija, od visoko stručnih tehnoloških pozicija do prodajnog osoblja. Naši budući kolege moraju imati potrebne kvalifikacije ili nekoliko godina profesionalnog iskustva u tom području da bi popunili to radno mjesto, kao i vrlo dobro znanje engleskog jezika što će im omogućiti da bez napora rade u našem međunarodnom okruženju. Timski duh, inicijativa, spremnost za učenje i motivacija za rješavanje novih izazova dopunjuju profil idealnog kandidata. Jeste li zainteresirani? Molimo pogledajte naše otvorene pozicije.

Otvorene pozicije

Naš ured – Zagreb

EDITEL office in Croatia

Dobrodošli u EDITEL

Symbolic image copyright iStock, tadamichi
Office image copyright Editel

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.