+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Brzo i efikasno uvođenje EDI-ja u Modiani

Modiana postala EDI lider u tekstilnoj industriji

Uvođenje EDI-ja u Modiani bilo je brzo i efikasno. Brzorastući regionalni trgovac tekstilom, Modiana, omogućila je svojim principalima, velikim tvrtkama poput Gerry Weber, Tom Tailor, Betty Barclay, Lascana, Leros, Casamoda, Anna Montana,… praćenje stanja zaliha i izvještaj o prodaji njihovih proizvoda.

Pokrećući EDI razmjenu dokumenata, za EDI posrednika, Modiana se odlučila za EDITEL koji je svojim iskustvom u suradnji s tvrtkama poput NIKE, Adidas, Reebok, Hervis, … omogućio brzo i efikasno uvođenje EDI razmjene poruka.

Kao što smo pisali u prethodnom članku, osim standardnih tipova poruka kao u FMCG-u:

vrlo bitne su poruke

Budući da su PRICAT (katalog proizvoda), SLSRPT (izvještaj o prodaji) i INVRPT (stanje zaliha) relativno nepoznate poruke za EDI tržište u Hrvatskoj, bili smo suočeni sa izazovom kako uspješno pružiti konzalting tvrki koja pruža ERP usluge Modiani.

Na obostrano zadovoljstvo, a ponajviše zadovoljstvo Modiane, poruke su implementirane u rekordnom roku.

Uvidjevši zadovoljstvo svojih vodećih principala nakon uvođenja navedenih poruka, te ubrzanjem i povećanjem obima posla sa njimaModiana se odlučuje proširiti EDI na poslovanje sa svim dobavljačima.

Na tragu toga Modiana je do danas implementirala EDI poruke za više od 20 svojih dobavljača, i tako postala lider u EDI razmjeni u tom segmentu u regiji.

UKRATKO O MODIANI

Modiana je osnovana 1964. godine u Sloveniji pod imenom Modna hiša. Tijekom godina postala je istaknuti modni lanac u regiji jugoistočne Europe, s više od 100 trgovina u četiri zemlje: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

U Hrvatskoj, posluje u okviru tvrtke Montecristo Zagreb d.o.o. s ukupno 27 prodavaonica. Osim 16 Modiana prodavaonica tu su i prodavaonice Gerry Weber, Fashion Point, Lee Cooper i Timeout.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.