+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDI u agroindustriji

EDI u agroindustriji

Revitalizacija radnih procesa

Jasenska d.o.o. spada među vodeće tvrtke koje se bave otkupom i distribucijom voća i povrća, a prije svega mandarina.

Uz sve veće zahtjeve tržišta i potrebu za optimizacijom poslovnih procesa, njihova firma posvećena otkupu i distribuciji voća i povrća, odlučila se na korak prema modernizaciji kroz implementaciju elektroničke razmjene podataka (EDI). Ova tehnologija nije samo promjena u načinu poslovanja; ona je revolucija koja omogućuje bržu, precizniju i učinkovitiju razmjenu informacija.

Brza komunikacija s dobavljačima

EDI nam omogućuje trenutačnu razmjenu informacija s dobavljačima voća i povrća. Otkup postaje precizniji, a transparentnost u pregovorima s dobavljačima povećava se, smanjujući mogućnost nesporazuma i optimizirajući procese nabave.

Implementacija EDI-ja u distribucijskom lancu znači bržu obradu narudžbi, točniju informaciju o zalihama i praćenje isporuka u stvarnom vremenu. Ovo ne samo da poboljšava zadovoljstvo kupaca već i pomaže u održavanju stabilnosti u distribucijskom lancu.

Svježe i precizno

Zahvaljujući EDI integraciji, krajnji korisnici dobivaju svježe proizvode s minimalnim vremenom čekanja. Praćenje putovanja proizvoda od polja do stola postaje transparentno, pružajući povjerenje potrošačima u kvalitetu proizvoda.

Uvođenje EDI tehnologije u poduzeće nije samo investicija u tehnologiju; to je investicija u budućnost. S ovom revolucionarnom integracijom, naša firma stoji na čelu inovacija u industriji voća i povrća, postavljajući temelje za dugoročan uspjeh i održivost.

Prednosti:

  • Nije potreban ručni unos podataka
  • EDITEL-ova onboarding usluga omogućuje brzo povezivanje partnera (TIER1, TIER2, TIER3, itd.)
  • Poboljšano zadovoljstvo kupaca
  • Maksimalni sigurnosni standardi
  • Brža naplata potraživanja

O tvrtki

Jasenska_logoOsnovana je 1998. godine s ciljem da se posveti otkupu i distribuciji mandarina iz doline Neretve. S vremenom proširuje poslovanje i otvara otkupno-distributivne centre u Zagrebu i Koriji, te se bavi otkupom, uvozom i distribucijom svih vrsta voća i povrća. Jasenska danas ima 40 stalno zaposlenih, a u vrijeme sezone mandarina broj zaposlenih povećava se do 110. Rast i razvoj tvrtke prije svega je rezultat ulaganja i uvođenja suvremenih tehnologija u procesu proizvodnje, prerade i zaštite voća i povrća. Njihov centar u Opuzenu prostire se na površini od 10 400 m2 unutar kojeg se vrši otkup i pakiranje. U 5 suvremenih komora, ukupne površine 960m2, provodi se proces odzelenjavanja mandarine prema najsuvremenijoj tehnologiji dok se u 2 komore površine 620m2 provodi proces pothlađivanja. Jasenska d.o.o. na oko 50 ha obradive površine u suradnji sa svojim kooperantima provodi nadzor proizvodnje mandarina prema međunarodnim standardima poljoprivredne proizvodnje „Global G.A.P“. U proizvodnji mandarina surađuju s oko 250 kooperanta. Od ukupno otkupljene količine mandarina, 75 % odlazi u inozemstvo dok 25 % pripada domaćem tržištu.

Symbolic image copyright Jasenska d.o.o.
Logo copyright Jasenska d.o.o.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.