+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDITEL Adria 6. poslovni doručak u Istri

Kako bi se još više približio svojim korisnicima i partnerima, EDITEL Adria je svoj 6. poslovni doručak ovaj put napravio u Istri u resortu Stancija Meneghetti, u vlasništvu renomirane vinarije Meneghetti.

Aktualna tema, e-Računi digitalno arhiviranje – prilika za smanjenje troškova, okupila je predstavnike naših tvrtki partnera EBA-e i Login-a te tvrtki i hotelskih lanaca s područja Istre:

  • Agrokoka-Pula,
  • Maistra i
  • Valamar Riviera.

Kako bi zainteresiranim sudionicima predstavili međunarodno iskustvo i snagu EDITEL-a, predstavljeni su zakonski preduvjeti te rješenja i prakse u svim zemljama u kojima EDITEL neposredno posluje.

EDITEL-ova EY certificirana eArhiva, marketinškog imena TrustIT, dostupna je kao Cloud rješenje ili kao softver za lokalnu instalaciju kod korisnika. Ona omogućuje sve funkcionalnosti kao i Cloud rješenje.

Demonstracija funkcionalnosti i mogućnosti rješenja EDITEL eArhive TrustIT postigla je pun učinak. Svi sudionici su se aktivno uključili u komentiranje i rješavanje nedoumica koje imaju.

Funkcionalnosti poput pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosna rješenja, mogućnosti dodjeljivanja različitih prava po korisniku istaknuli su kao vrlo bitne. Zahvalili  su se na mogućnosti da to vide u praksi, prije nego donesu odluku o odabiru načina korištenja eArhive.

EDITEL rješenje eArhiva TrustIT primjer je dobre prakse u više zemalja. Mnoge poznate tvrtke u Hrvatskoj također su izrazile zanimanje za njezino korištenje.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.