+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

6. poslovni doručak u Istri u resortu Stancija Meneghetti

Kako bi se još više približio svojim korisnicima i partnerima, EDITEL je svoj 6. poslovni doručak ovaj put napravio u Istri u resortu Stancija Meneghetti, u vlasništvu renomirane vinarije Meneghetti. Aktualna tema, eRačuni i eArhiva – prilika za smanjenje troškova, okupila je predstavnike naših tvrtki partnera EBA-e i Login-a te tvrtki i hotelskih lanaca s područja Istre: Agrokoka-Pula, Maistra i Valamar Riviera. Kako bi zainteresiranim sudionicima predstavili međunarodno iskustvo i snagu EDITEL-a, predstavljeni su zakonski preduvjeti te rješenja i prakse u svim zemljama u kojima EDITEL neposredno posluje.

EDITEL-ova EY certificirana eArhiva, marketinškog imena TrustIT, dostupna je kao Cloud rješenje ili kao softver za lokalnu instalaciju kod korisnika, omogućavajući sve funkcionalnosti kao i Cloud rješenje. Demonstracija funkcionalnosti i mogućnosti rješenja EDITEL eArhive TrustIT postigla je pun učinak te su se sudionici aktivno uključili u komentiranje i rješavanje nedoumica koje imaju. Funkcionalnosti poput pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosna rješenja, mogućnosti dodjeljivanja različitih prava po korisniku istaknuli su kao vrlo bitne i zahvalili se na mogućnosti da to vide u praksi prije nego donesu odluku o odabiru načina korištenja eArhive.

EDITEL rješenje eArhiva TrustIT primjer je dobre prakse u više zemalja, a mnoge poznate tvrtke u Hrvatskoj također su izrazile zanimanje za njezino korištenje.

Preuzmite objave za medije: EDITEL Adria 6. poslovni doručak u Istri

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.