+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

7. poslovni doručak u Slavoniji u Vinkovcima

Nakon uspješnog 6-og poslovnog doručka koji je EDITEL Adria održao u Istri u resortu Stancija Meneghetti, u vlasništvu renomirane vinarije Meneghetti, EDITEL Adria nastavlja približavati elektroničku razmjenu podataka, odnosno cjelokupno EDI poslovanje poslovnim subjektima. Ovaj put u Slavoniji u suradnji s trgovačkim lancem BOSO.  Prezentacija i dalje aktualnih tema e-Račun i e-Arhiva održana je u restoranu Barun Trenk, Stanić d.o.o., u Vinkovcima. Uz domaćine, tvrtku Bosso i Editel Adriju, prisutni su bili predstavnici dobavljača i njihovih ERP tvrtki.

Ovaj put uz prezentaciju EDITEL-ove EY certificirane e-Arhive, marketinškog imena TrustIT, dostupna kao Cloud rješenje, sudionike su zanimale informacije o mogućnostima slanja i primanja PDF e-Računa. Također, zanimala ih je mogućnost da posredstvom EDITEL-a šalju elektroničke račune prema javnoj upravi. Demonstrirane su bile funkcionalnosti i mogućnosti rješenja EDITEL e-Arhive TrustIT.

Posebno su se naglasile funkcionalnosti poput:

  • pretraživanja računa,
  • izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave,
  • sigurnosna rješenja,
  • mogućnosti dodjeljivanja različitih prava po korisniku

EDITEL je predstavio rješenja za slanje i primanje e-Računa.

Velika prednost za EDITEL-ove korisnike je to da im je omogućen puni spektar usluga putem jednog kanala, olakšavajući prilagodbu njihovim poslovnim sustavima. Tvrtka BOSO je zahvalila EDITEL-u na prezentaciji i iznesenim informacijama. Pozvani smo da uskoro zajedno organiziramo prezentaciju i edukaciju uvođenja EDI razmjene njihovim malim dobavljačima.

Preuzmite objave za medije: EDITEL Adria 7. poslovni doručak u Slavoniji

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.