+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

7. poslovni doručak u Slavoniji u Vinkovcima

Nakon uspješnog 6-og poslovnog doručka koji je EDITEL Adria napravio u Istri u resortu Stancija Meneghetti, u vlasništvu renomirane vinarije Meneghetti, EDITEL Adria nastavlja približavati elektroničku razmjenu podataka odnosno cjelokupno EDI poslovanje poslovnim subjektima, ovaj put u Slavoniji u suradnji s trgovačkim lancem BOSO.  Prezentacija i dalje aktualnih tema e-Račun i e-Arhiva održana je u restoranu Barun Trenk, Stanić d.o.o., u Vinkovcima. Uz tvrtku BOSO koja je zajedno s EDITEL Adriom imala ulogu domaćina, prisutni su bili predstavnici dobavljača i njihovih ERP tvrtki.

Ovaj put uz prezentaciju EDITEL-ove EY certificirane e-Arhive, marketinškog imena TrustIT, koja je dostupna kao Cloud rješenje ili kao softver za lokalnu instalaciju kod korisnika, omogućavajući sve funkcionalnosti kao i Cloud rješenje, sudionike su zanimale informacije o mogućnostima slanja i primanja PDF e-Računa te mogućnost da posredstvom EDITEL-a šalju elektroničke račune prema javnoj upravi. Nakon demonstracije funkcionalnosti i mogućnosti rješenja EDITEL e-Arhive TrustIT, posebice funkcionalnosti poput pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosna rješenja, mogućnosti dodjeljivanja različitih prava po korisniku, EDITEL je predstavio rješenja za slanje i primanje e-Računa.

Velika prednost za EDITEL-ove korisnike je to da im je omogućen puni spektar usluga, od primanja i slanja EDI e-Računa, PDF e-Računa, e-Arhive, e-Aukcija te Web EDI portala, i to sve putem jednog kanala, olakšavajući prilagodbu njihovim poslovnim sustavima. Tvrtka BOSO je zahvalila EDITEL-u na prezentaciji i iznesenim informacijama, te nas pozvala da uskoro zajedno organiziramo prezentaciju i edukaciju uvođenja u EDI razmjenu njihovim malim dobavljačima.

Preuzmite objave za medije: EDITEL Adria 7. poslovni doručak u Slavoniji

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.