+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDITEL Adria drugi poslovni doručak – nastavak uspješne prakse

EDITEL Adria drugi poslovni doručak

U prezentacijskoj dvorani Almeria centra, EDITEL Adria održala je drugi Poslovni doručak. Na poslovnom doručku naši partneri i korisnici u opuštenoj atmosferi dobili su neka nova saznanja. S kolegama iz drugih tvrtki razmijenili su ideje i iskustva. Saznali su više o poslovnoj praksi koja će im pomoći kod njihovih aktivnosti. Ideja da ovo bude mjesto na kojem se povremeno okupljamo kako bismo zajednički našli rješenja za neke zajedničke probleme, pokazala se odličnom.

Na EDITEL Adria poslovnom doručku sudjelovali su predstavnici nekoliko značajnih tvrtki iz Hrvatske: Carlsberg Croatia, Fokuspharm, Gavrilović / Diona, Kraš, M SAN Grupa i Saponia / Kandit / Koestlin / Maraska, a sve je medijski popratio poslovni časopis IN Store.

Tema drugog EDITEL Adria poslovnog doručka bila je razmjena PDF e-Računa. U uvodnom dijelu govorili smo o definiciji PDF e-Računa, zakonskoj podlozi, stanju na tržištu i praksi u drugim zemljama. EDITEL Adria kao dio grupacije EDITEL koji je najveći pružatelj EDI usluga u ovoj regiji i njegove široke partnerske mreže u drugim zemljama ima veliko iskustvo u razmjeni PDF e-Računa u zemljama članicama EU.

U nastavku smo prezentirali naše rješenje za razmjenu PDF e-Računa koje podržava sve oblike slanja i primanja. Rješenje je prilagođeno poslovanju u Hrvatskoj, ali i poslovanju sa zemljama članicama EU.

e-Arhiva kao bitan dio cjelokupnog procesa je velika snaga našeg rješenja. Prilagođena je svim oblicima i veličinama poslovnih subjekata. Sigurnosni standardi društva EDITEL jamče da ovo rješenje za arhiviranje zadovoljava kriterije revizija (pravna usklađenost u skladu s Direktivom EU-a 2010/45/EU, što potvrđuje i revizorska tvrtka EY). Osiguran je i pristup e-Arhivi prilikom poreznog nadzora.

Kroz razgovore na kraju i pitanja / odgovore, prisutni su potvrdili da su zadovoljni viđenim.  Iskazali su interes za detaljnijom prezentacijom sa nama u njihovim poslovnim prostorima.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.