+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

EDI u C.S.Cargo

EDI u C.S.CARGO

Češki pružatelj logističkih usluga C.S.CARGO usredotočuje se na one industrije koje više ne mogu raditi bez EDI-ja: automobilske i FMCG industrije. Sve važniji zahtjev u tim industrijama je fleksibilnost kod rukovanja s različitim formatima datoteka i komunikacijskim protokolima. U prošlosti, C.S.CARGO često nije imao tu fleksibilnost jer se tvrtka oslanjala na dvije odvojene platforme za razmjenu podataka, koje su imale različite zahtjeve i ograničenja.

C.S.Cargo: Kada dvoje postaje jedno

Rješenje je bila uporaba jedne platforme koja može upravljati trenutnim i budućim potrebama klijenata u vezi s različitim formatima podataka. Sterling B2B Integrator od strane IBM-a radi upravo to, dopuštajući integraciju B2B procesa koji uključuju više partnera. Savjetnik za kupce Robert Matras radi u češkoj podružnici EDITEL i pomaže tvrtki C.S.CARGO pri migraciji svih postojećih EDI procesa na platformu IBM Sterling B2B Integrator: “Funkcije poput EDI mapiranja i modeliranja poslovnih procesa koje nudi IBM Sterling B2B Integrator olakšavaju nam implementiranje vrlo specifičnih zahtjeva kupaca uz maksimalnu fleksibilnost “, rekao je.

“Uvjereni smo da IBM Sterling B2B Integrator zadovoljava naše zahtjeve i nadamo se da će u budućnosti postati naš strateški alat za sve izazove povezane sa integracijom”. Libor Maňásek, predsjednik uprave tvrtke C.S.CARGO.

Ukratko

  • Uvođenje standardizirane EDI platforme u skladu s različitim zahtjevima kupaca
  • Rješenje: IBM Sterling B2B Integrator
  • Sigurna i jednostavna integracija složenih B2B procesa
  • Maksimalna fleksibilnost za rukovanje različitim formatima podataka i protokolima

O tvrtki C.S.CARGO

Tvrtka C.S.CARGO, osnovana kao tvrtka za lokalne transportne usluge u češkom gradu Jičín, sada ostvaruje prodaju od 4,6 milijardi CZK i ima 1700 zaposlenih, što je čini jednom od vodećih prijevozničkih i logističkih tvrtki u srednjoj Europi. Iako je tvrtka u svojim počecima specijalizirana za logističke usluge za automobilsku industriju, klijenti C.S.CARGO sada uključuju vodeće tvrtke u industriji prehrane, građevinarstva, elektronike i FMCG industriji. C.S.CARGO posluje u Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.