+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDITEL & MARKANT – proširivanje suradnje

Suradnja sa Markant-om

MARKANT Grupa pruža širok raspon usluga i rješenja za svoje poslovne partnere u proizvodnji i maloprodaji koji im pomažu u podupiranju i poboljšanju njihovih procesa opskrbnog lanca u svakodnevnim poslovima, kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Za elektroničku razmjenu podataka, ili EDI, optimizacija procesa je cilj koji je također prioritet kod EDITEL-a, zbog čega ove dvije tvrtke imaju dugogodišnju uspješnu suradnju.

EDITEL i MARKANT – proširivanje suradnje

Prema MARKANT-ovim planovima širenja, tvrtka želi poslovati u više od 20 zemalja u regiji srednje i istočne Europe. Cilj je to do 2025. godine. Stoga se spomenuta suradnja sada proširuje na međunarodnoj razini. To ima prednosti za sve stranke. Spomenuti ćemo ih nekoliko:

  • zahtjeve nacionalnog tržišta biti će lakše ispuniti,
  • spajanje novih poslovnih partnera biti će brže i jednostavnije,
  • postojeća EDI zajednica će značajno rasti.

Veselimo se nastavku suradnje s EDITEL-om. Zajedno ćemo znatno povećati pokrivanje EDI-ja u regiji Srednje i Istočne Europe te u konačnici učiniti nabavku robnih procesa učinkovitijima i transparentnijim za naše klijente… – Jürgen Vögele, voditelj projekta / EDI European Central Regulation International u MARKANT grupi

Ovaj će korak stratešku suradnju s MARKANT Grupom podići nasljedeću razinu. Radujemo se što ćemo pružiti još više usluga podrške lokalnim podružnicama MARKANT-a oslanjajući se na našu lokalnu prisutnost u mnogim zemljama srednje i istočne Europe. – Gerd Marlovits, predsjednik Uprave tvrtke EDITEL Austria GmbH

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.